Θρήνος για τον 21χρονο τρικαλινό φοιτητή Reviewed by Momizat on . Ξαφνικά έχασε χθες τη ζωή του ένας 21χρονος τρικαλινός φοιτητής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άτυχος Κωνσταντίνος Κόκορας του Δημητρίου, μεταφέρθηκε χθες Ξαφνικά έχασε χθες τη ζωή του ένας 21χρονος τρικαλινός φοιτητής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άτυχος Κωνσταντίνος Κόκορας του Δημητρίου, μεταφέρθηκε χθες Rating: 0

Θρήνος για τον 21χρονο τρικαλινό φοιτητή

Θρήνος για τον 21χρονο τρικαλινό φοιτητή

Ξαφνικά έχασε χθες τη ζωή του ένας 21χρονος τρικαλινός φοιτητής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άτυχος Κωνσταντίνος Κόκορας του Δημητρίου, μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Τρικάλων με πόνους στην κοιλιά. Παρέμεινες λίγες ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Ομως κάποια στιγμή τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε ξανά το ΕΚΑΒ από τους οικείους του, καθώς ο άτυχος νέος φέρεται να είχε πέσει στο μπάνιο, αλλά πιθανώς έχασε εκεί τη ζωή του. Η νεκροψία θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Οι γονείς του γνωστοί στην τρικαλινή κοινωνία: ο Δημήτρης Κόκορας, μουσικός κτηνοτρόφος, και η Ελένη Καπογιώργου, συνταξιούχος υπάλληλος της Νομαρχίας και γνωστή για τη χρόνια ενασχόλησή της με τα του ΠΑΣΟΚ, ενώ είχε και μία αδελφή.

Η trikkipress.gr συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του

Αφήστε το σχόλιο σας