Θρήνος για τον 51χρονο καθηγητή που αυτοκτόνησε στο Βελεστίνο Reviewed by Momizat on . Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Βόλου, όταν η αδελφή του 51χρονου που έθεσε τέρμα στη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου, αναγνώρ Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Βόλου, όταν η αδελφή του 51χρονου που έθεσε τέρμα στη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου, αναγνώρ Rating: 0

Θρήνος για τον 51χρονο καθηγητή που αυτοκτόνησε στο Βελεστίνο

TRENO
Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Βόλου, όταν η αδελφή του 51χρονου που έθεσε τέρμα στη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου, αναγνώρισε στο διαμελισμένο πτώμα τον αδελφό της, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για την ταυτότητα του άτυχου άνδρα.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Γκουγιάννο, φιλόλογο στο Γυμνάσιο Βελεστίνου, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελεστίνο.
Με την ταυτοποίηση του πτώματος επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες της e-thessalia.gr, οι οποίες δημοσιεύθηκαν λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, σχετικά με την ταυτότητα του 51χρονου και τους λόγους που τον οδήγησαν στο απενενοημένο διάβημα.
Η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ για το τραγικό περιστατικό, ενώ βαρύ ήταν το κλίμα σήμερα στο Γυμνάσιο του Βελεστίνου, όπου οι συνάδελφοι του 51χρονου φιλόλογου δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή