Θρήνος στα Τρίκαλα : Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του ο Βασίλης Κολώνας Reviewed by Momizat on . Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καρδίτσας όπου νοσηλευόταν άφησε ο 53χρονος Τρικαλινός τροχονόμος Βασίλης Κολώνας  , ύστερ Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καρδίτσας όπου νοσηλευόταν άφησε ο 53χρονος Τρικαλινός τροχονόμος Βασίλης Κολώνας  , ύστερ Rating: 0

Θρήνος στα Τρίκαλα : Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του ο Βασίλης Κολώνας

Θρήνος στα Τρίκαλα : Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του ο Βασίλης Κολώνας

Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καρδίτσας όπου νοσηλευόταν άφησε ο 53χρονος Τρικαλινός τροχονόμος Βασίλης Κολώνας  , ύστερα από μία μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. 

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους τους και στους συναδέλφους του που όλο αυτό το διάστημα στέκονταν στο πλευρό του. 

Ο Βασίλης Κολώνας παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε από τον τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα πάλεψε και μάλιστα κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Τρικάλων λίγες μέρες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία .

Τις τελευταίες μέρες η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Για τη Νοσηλεία του μεταφέρθηκε στην εντατική της Καρδίτσας, καθώς στα Τρίκαλα η ΜΕΘ ήταν πλήρης. 

Κηδεύεται στις 6 μ.μ. εκ του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων .

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα τρία τους παιδιά και ένα μεγάλο κενό στην υπηρεσία του, στην Τροχαία Τρικάλων, όπου υπηρέτησε με συνέπεια, δείχνοντας ήθος και αξιοπρέπεια. 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή