"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Θρήνος στα Τρίκαλα : Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του ο Βασίλης Κολώνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Καρδίτσας όπου νοσηλευόταν άφησε ο 53χρονος Τρικαλινός τροχονόμος Βασίλης Κολώνας  , ύστερα από μία μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. 

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους τους και στους συναδέλφους του που όλο αυτό το διάστημα στέκονταν στο πλευρό του. 

Ο Βασίλης Κολώνας παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε από τον τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα πάλεψε και μάλιστα κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Τρικάλων λίγες μέρες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία .

Τις τελευταίες μέρες η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Για τη Νοσηλεία του μεταφέρθηκε στην εντατική της Καρδίτσας, καθώς στα Τρίκαλα η ΜΕΘ ήταν πλήρης. 

Κηδεύεται στις 6 μ.μ. εκ του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων .

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα τρία τους παιδιά και ένα μεγάλο κενό στην υπηρεσία του, στην Τροχαία Τρικάλων, όπου υπηρέτησε με συνέπεια, δείχνοντας ήθος και αξιοπρέπεια. 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης