Θρήνος στην Πύλη για τον θάνατο του 28χρόνου ειδικού φρουρού Ανδρέα Μπαλά Reviewed by Momizat on . Το θαύμα που περίμενε η οικογένεια του 28 χρόνου Α.Μ. ειδικού φρουρού από την Πύλη Τρικάλωνδεν ήρθε ποτέ. Το πρωί της Τετάρτης (05.05.2021) άφησε την τελευταία Το θαύμα που περίμενε η οικογένεια του 28 χρόνου Α.Μ. ειδικού φρουρού από την Πύλη Τρικάλωνδεν ήρθε ποτέ. Το πρωί της Τετάρτης (05.05.2021) άφησε την τελευταία Rating: 0

Θρήνος στην Πύλη για τον θάνατο του 28χρόνου ειδικού φρουρού Ανδρέα Μπαλά

Θρήνος στην Πύλη για τον θάνατο του 28χρόνου ειδικού φρουρού Ανδρέα Μπαλά

Το θαύμα που περίμενε η οικογένεια του 28 χρόνου Α.Μ. ειδικού φρουρού από την Πύλη Τρικάλωνδεν ήρθε ποτέ. Το πρωί της Τετάρτης (05.05.2021) άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί ύστερα από το σοβαρό τροχαίο στο Περιστέρι.

Ο τρικαλινός ειδικός φρουρός είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα (02.05.2021) στη λεωφόρο Θηβών, στο Περιστέρι.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός υπηρετούσε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ. Γύριζε στο σπίτι του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο και «καρφώθηκε» στο δικό του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα αυτοκίνητα σμπαραλιάστηκαν και ο νεαρός ειδικός φρουρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Έφερε πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στα νεφρά, ρήξη σπλήνας, ενώ υπέστη και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ύστερα από χειρουργείο που κράτησε τουλάχιστον 8 ώρες, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή