Θρίαμβος του Λευτέρη Ζώη του Ασκληπιού στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Reviewed by Momizat on . Το Υπουργείο Παιδείας και οι Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσαν πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στην περιοχή του Κιλκίς την Τετάρτη 13/4/16  . Ο ΠΑΣ Ασκλη Το Υπουργείο Παιδείας και οι Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσαν πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στην περιοχή του Κιλκίς την Τετάρτη 13/4/16  . Ο ΠΑΣ Ασκλη Rating: 0

Θρίαμβος του Λευτέρη Ζώη του Ασκληπιού στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες

Θρίαμβος του Λευτέρη Ζώη του Ασκληπιού στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες

Το Υπουργείο Παιδείας και οι Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσαν πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στην περιοχή του Κιλκίς την Τετάρτη 13/4/16  .

Ο ΠΑΣ Ασκληπιός συμμετείχε στον αγώνα αντοχής δρόμου 100 χλμ με τους Ζώη Λευτέρη , Πάλλα Γιώργο και Ζτρίβα Αχιλλέα.

Εκπληκτική επίδοση  πραγματοποίησε ο Ζώης Λευτέρης όπου αποσπάστηκε από το κυρίως γκρούπ αθλητών καταφέρνοντας να πάρει την δεύτερη θέση αποκτώντας έτσι το 20 τις εκατό μόρια για την γυμναστική ακαδημία.

Αξιόλογη προσπάθεια κάνανε οι άλλοι δύο αθλητές του συλλόγου Πάλλας Γιώργος και Ζτρίβας Αχιλλέας τερματίζοντας στην πρώτη δεκαπεντάδα του αγώνα.

Οι αθλητές προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα ο οποίος θα είναι ανάβαση στην περιοχή της Πτολεμαΐδας .

Τέλος μια δυσάρεστη είδηση είναι ο χαμός του Ντόκου Σπύρου  ποδηλάτη του Παναθηναϊκού ο οποίος σκοτώθηκε χθες σε ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του στην Άμφισσα.

Ο ΠΑΣ Ασκληπιός θα εκπροσωπηθεί από τον Μέλλιο Λεωνίδα στην κηδεία του άτυχου ποδηλάτη όπου θα γίνει στην Άμφισσα.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς

 

Portioli, FLOW bike shop, ΓΚΑΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ τζάκια – αεραγωγοί , ΛΙΑΚΟΥΜΗΣ κοσμήματα-ωρολόγια, TRENCH, VOUTSELAS TRANS , GOLD HELLAS , ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ταβέρνα , ΚΟΓΙΑΣ ντόπια κρέατα Θεσσαλίας, ΦΑΛΤΑΚΑΣ μάρμαρα-γρανίτες , FETICCIO γυναικεία Ιταλικά υποδήματα .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή