Θρίλερ και εκπλήξεις με τους συνδυασμούς για τις δημοτικές εκλογές Reviewed by Momizat on . Με έκπληξη της τελευταίας στιγμής στον Δήμο Φαρκαδόνας και μάλιστα εις διπλούν ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα χθες, η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές ε Με έκπληξη της τελευταίας στιγμής στον Δήμο Φαρκαδόνας και μάλιστα εις διπλούν ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα χθες, η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές ε Rating: 0

Θρίλερ και εκπλήξεις με τους συνδυασμούς για τις δημοτικές εκλογές

Θρίλερ και εκπλήξεις με τους συνδυασμούς για τις δημοτικές εκλογές

Με έκπληξη της τελευταίας στιγμής στον Δήμο Φαρκαδόνας και μάλιστα εις διπλούν ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα χθες, η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 στον νομό Τρικάλων.
Ο Δήμος Φαρκαδόνας συγκέντρωνε το ενδιαφέρον επειδή τουλάχιστον εννέα άνθρωποι είχαν δηλώσει ότι θα κατέλθουν, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια για τον νυν Δήμαρχο. Επίσης, η διαδικασία που τάραξε την κίνηση που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και διάφορες μετεγγραφές και στηρίξεις, άλλαξαν το τοπίο. Ετσι, στον Δήμο Φαρκαδόνας δεν κατέρχεται ο Σπ. Σαπουνάς με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, αντιθέτως, κατέρχεται ο νυν Δήμαρχος, Κ. Οικονόμου προς έκπληξη όλων. Απομένει, βέβαια, να γνωστοποιηθεί ο συνδυασμός και να φανεί, εάν και κατά πόσον θα υπάρχει πλήρες ψηφοδέλτιο, με δεδομένο ότι στελέχη που τον στήριξαν έχουν ήδη μετακινηθεί στον Τάκη Χαντζή, ο οποίος θεωρείται φαβορί. Υπάρχει, επίσης, ο Θαν. Μεριβάκης, ο οποίος δέχθηκε τη στήριξη του Ηλία Καραμάνου, που δεν ανακοίνωσε τελικώς συνδυασμό, ενώ και η Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Απ Θωμόπουλο, κατεβάζει αναμενόμενα συνδυασμό.

 

Στα Τρίκαλα

Το άλλο ενδιαφέρον εστιαζόταν στα Τρίκαλα. Και συγκεκριμένα, στο εάν και κατά πόσο θα κατέθεσαν ψηφοδέλτιο όλοι, όσοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η καθυστέρηση του Δημ. Χατζηγάκη να εμφανιστεί στο Πρωτοδικείο, φούντωνε όλη τη μέρα χθες τις φήμες. Ενώ ο Γ. Μητσιούλης, μόλις κατέθεσε τον συνδυασμό, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «είναι η πρώτη μεγάλη νίκη, αφού χωρίς τη στήριξη πολιτικών γραφείων και κομματικών μηχανισμών και με μόνα όπλα την ενότητα και την πίστη» κατατέθηκε ο συνδυασμός. Η Λαϊκή Συσπείρωση με τον Γ. Καΐκη είχε μεταβεί στο Πρωτοδικείο από το Σάββατο, ο νυν Δήμαρχος κατέθεσε τον συνδυασμό το μεσημέρι, ενώ εντύπωση προξενεί ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων του Δημήτρη Παπαστεργίου: με 182 άτομα για δημοτικό συμβούλιο και τις κοινότητες.

 

Καλαμπάκα

Στην Καλαμπάκα όλα είχαν διαμορφωθεί προ καιρού. Πέντε οι συνδυασμοί, λίγες οι εκπλήξεις, αλλά η ουσία βρίσκεται στο ποιο μετέχουν σε ποιον συνδυασμό. Δηλαδή, μετεγγραφές, στηρίξεις και μη στηρίξεις που θα διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

 

Στην Πύλη

Στον Δήμο Πύλης ο αγώνας είναι ένα τεράστιο ντέρμπι. Οι Κ. Κουφογάζος και Κ. Μαράβας με συνεχείς μετεγγραφές και ενισχύσεις επιδιώκουν τον θώκο. Αό τη στιγμή που δεν κατήλθε ο συνδυασμός Παντέρα, ούτε η κίνηση των «επιχειρηματιών, ήταν προφανές ότι θα υπήρχε τρομερή ένταση, η οποία είναι υπόγεια, αλλά υπάρχει. Η Λαϊκή Συσπείρωση, επιδιώκει να συσπειρώσει όλους, όσοι δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε μια τέτοια διαδικασία.

Οι συνδυασμοί

Αναλυτικά οι συνδυασμοί, ανά Δήμο, είναι οι εξής:

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

«Αλλαγή Πορείας» (Δημήτρης Χατζηγάκης)

«Επανεκκίνηση Τώρα» (Δημήτρης Παπαστεργίου)

«Λαϊκή Συσπείρωση» (Γιώργος Καΐκης)

«Τρίκαλα-Συμπολιτεία» (Χρήστος Λάππας)

«Τρίκκης Πολιτεία» (Γ. Μητσιούλης)

«Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή» (Δημ. Παπαθανασίου)

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ             

«Αδέσμευτη Ενωτική Πρωτοβουλία» (Χρήστος Σινάνης)

«Δημιουργίας Συνέχεια» (Δ. Σακελλαρίου)

«Λαϊκή Συσπείρωση» (Λεωνίδας Κεραμίδας)

«Όραμα και δράση για το Δήμο Καλαμπάκας» (Γιάννης Μπουφίδης)

«Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών» (Πέρυ Χαρτοπούλου)

 

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

«Πρώτα ο άνθρωπος» (Κώστας Μαράβας)

«Λαϊκή Συσπείρωση» (Αποστόλης Ζάχος)

«Ξεκίνημα Δημιουργίας» (Κώστας Κουφογάζος)

 

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

«Ένωση Πολιτιτών Οιχαλίας-Φαρκαδόνας-Πελινναίων» (Κώστας Οικονόμου)

«Ενωτική Κίνηση Πολιτών» (Τάκης Χαντζής)

«Λαϊκή Συσπείρωση» (Απόστολος Θωμόπουλος)

«Μαζί δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» (Θανάσης Μεριβάκης).

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή