Θρασύτατοι και θρασύδειλοι «άγνωστοι» ψέκασαν με ζιζανιοκτόνο και κατέστρεψαν ένα ολόκληρο περιβόλι με κεράσια Reviewed by Momizat on . Τύρναβος - Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε Τυρναβίτης αγρότης σήμερα το πρωί όταν επισκέφθηκε το περιβόλι του με τις κερασιές. Θρασύτατοι και θρασύδειλο Τύρναβος - Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε Τυρναβίτης αγρότης σήμερα το πρωί όταν επισκέφθηκε το περιβόλι του με τις κερασιές. Θρασύτατοι και θρασύδειλο Rating: 0

Θρασύτατοι και θρασύδειλοι «άγνωστοι» ψέκασαν με ζιζανιοκτόνο και κατέστρεψαν ένα ολόκληρο περιβόλι με κεράσια

Θρασύτατοι και θρασύδειλοι «άγνωστοι»  ψέκασαν με ζιζανιοκτόνο και κατέστρεψαν ένα ολόκληρο περιβόλι με κεράσια

Τύρναβος – Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε Τυρναβίτης αγρότης σήμερα το πρωί όταν επισκέφθηκε το περιβόλι του με τις κερασιές.

Θρασύτατοι και θρασύδειλοι «άγνωστοι» μέσα σε μια νύχτα διέλυσαν το περιβόλι του Τυρναβίτη αγρότη. Μόνο ως εγκληματίες μπορούν να χαρακτηριστούν οι “άγνωστοι” οι οποίοι ψέκασαν με ζιζανιοκτόνο και κατέστρεψαν ένα ολόκληρο περιβόλι με κεράσια.

Η ζημιά για τον ιδιοκτήτη του περιβολιού είναι τεράστια. Καταστράφηκε στην κυριολεξία το περιβόλι με τις κερασιές , 18 στρεμμάτα, λίγο πριν την συγκομιδή. Πάνε χαμένοι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς και μιλάμε για καταστροφή 35 τόνων περίπου κερασιών.

Ο αγρότης ενημέρωσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση για την τεράστια καταστροφή. Πλέον το συμβάν βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών που ξετυλίγουν το κουβάρι, ώστε να βρεθούν οι δράστες και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Αφήστε το σχόλιο σας