Θυμήθηκαν… ανανέωση στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – “58” Reviewed by Momizat on . Σε κοινό ευρωψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ανανέωση των προσώπων, συμφώνησαν χθες το βράδυ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και οι εκπρόσωποι Σε κοινό ευρωψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ανανέωση των προσώπων, συμφώνησαν χθες το βράδυ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και οι εκπρόσωποι Rating: 0

Θυμήθηκαν… ανανέωση στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – “58”

Θυμήθηκαν… ανανέωση στο κοινό ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – “58”

Σε κοινό ευρωψηφοδέλτιο το οποίο θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ανανέωση των προσώπων, συμφώνησαν χθες το βράδυ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και οι εκπρόσωποι του συντονιστικού των «58». Ωστόσο, παρέμειναν εκκρεμότητες, καθότι οι «58» δεν δέχθηκαν την πρόταση του κ. Βενιζέλου για συνολικό κλείσιμο των θεμάτων που αφορούν τη συνδιάσκεψη, αλλά και λεπτομέρειες όπως το όνομα της παράταξης. Η συνεννόηση, όπως ανέφεραν πηγές προσκείμενες στους «58», θα έλθει «βήμα προς βήμα».

Η συνάντηση έγινε λίγο μετά την προσωρινή κρίση που δημιούργησε μεταξύ Χαρ. Τρικούπη και «58» η απόφαση των κ. Σαμαρά – Βενιζέλου για ανάδειξη των ευρωβουλευτών μέσω σταυρού. Και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η ανάγκη να ξεπεραστούν οι όποιες διαφωνίες, ενώ έγινε λόγος για «άρση» των παρεξηγήσεων των τελευταίων ημερών. Στην εισήγησή του ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται «για την επόμενη ημέρα» και προτάσσει το μέλλον της παράταξης. Ο κ. Βενιζέλος γνωστοποίησε ότι τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν ενώ, απευθυνόμενους στους 12 εκπροσώπους των «58», τόνισε πως υφίστανται και κάποιες ενδοκομματικές ισορροπίες στη Χαρ. Τρικούπη που χρειάζεται να τηρηθούν. Από την πλευρά των «58» και των συνεργαζόμενων κινήσεων (Ι. Βούλγαρης, Αθηνά Δρέττα, Θ. Καρούνος, Θ. Κοντογεώργης, Π. Παναγιωτόπουλος, Ι. Καλογήρου, Κιμ. Χατζημπίρος, Ν. Μπίστης, Τ. Λιβαδάς κ.ά.), προτάχθηκε η ανάγκη να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί. Και επισήμαναν την ανάγκη να αποδοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην πολιτική φυσιογνωμία της «Ελιάς».
(Πηγή kathimerini.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή