Θωμάς Δασκάλου : ΦΕΣΤΙΒΑΛ GAY του ΣΥΡΙΖΑ   και  ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ Reviewed by Momizat on .   Διαβάστε και θα φρίξετε. Ως που μπορεί να φτάσει η πνευματική μας κατάντια           Του Θωμά Δασκάλου Έτοιμοι οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος για τ   Διαβάστε και θα φρίξετε. Ως που μπορεί να φτάσει η πνευματική μας κατάντια           Του Θωμά Δασκάλου Έτοιμοι οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος για τ Rating: 0

Θωμάς Δασκάλου : ΦΕΣΤΙΒΑΛ GAY του ΣΥΡΙΖΑ   και  ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

Θωμάς Δασκάλου : ΦΕΣΤΙΒΑΛ GAY του ΣΥΡΙΖΑ   και  ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

 

Διαβάστε και θα φρίξετε. Ως που μπορεί να φτάσει η πνευματική μας κατάντια

          Του Θωμά Δασκάλου

syriza

Έτοιμοι οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος για το φετινό τους GΑY PARΑDE 

που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Αθήνα, κάνοντας έκκληση προς τις… αδερφές ψυχές, για «φυσική μαζική παρουσία» στο φεστιβάλ Athens Pride. Στο κάλεσμα που απευθύνει η Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ αναγράφονται μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

 «Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος το κόμμα και η Νεολαία μας συμμετέχουν στο ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας Athens Pride.

Το Αthens Pride αποτελεί για πάνω από μια δεκαετία κεντρική γιορτή ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφί, Τρανς, Κουήρ και Ίντερσεξ κ.α ατόμων), ενώ φέτος ύστερα και από την εξαιρετικά θετικά αποτιμώμενη ψήφιση του Νέου Συμφώνου Συμβίωσης η συμμετοχή αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η φυσική μαζική παρουσία μας κρίνεται απαραίτητη. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πιστοί στις συνεδριακές μας θέσεις σας καλούμε να παραβρεθείτε και να στηρίξετε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο του φεστιβάλ, καθώς και το πανό μας πίσω από τα οποία θα συσπειρώνεται ο χώρος μας καθώς και οι φίλ@ και σύμμαχ@ του».

Σε προηγούμενη αντίστοιχη εκδήλωση (έτος 2013) κατά τρόπο αισχρό, επαίσχυντο, χωρίς αιδώ και στοιχειώδη σεβασμό, καθιέρωσαν ως σύμβολο της οργάνωσης την θεά Αθηνά την οποία παρουσιάζουν ως αμφισέξουαλ. Υβρίζουν κατά τον χειρότερο τρόπο, το ιερότερο πρόσωπο που έχει γεννήσει αυτός ο τόπος, την σεπτή θεά Αθηνά, ιερό σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού και της κάθε εκφάνσεως του ανθρωπίνου πνεύματος. Διαβάστε και ανατριχιάστε- τι γράφουν μεταξύ των άλλων για την θεά Αθηνά:

«η θεά Αθηνά μας ανήκει, γιατί δεν ταιριάζει στα στεγανά ούτε των φύλων ούτε των εποχών. Αυτό που ξέρουμε ήταν ότι αντιστέκεται στους άντρες και δεν έχει σχέσεις μαζί τους. Όπως όλες εμείς  οι λεσβίες». Επισυνάπτω και την σχετική εικόνα της αφίσας Σχολιάστε και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε φρίξει και θα έχετε αγανακτήσει. Εκτός βεβαίως εκείνων που στο όνομα της ψευτοδιανόησης και της διεκδίκησης απίθανων, επίπλαστων και κατ’ επίφαση δικαιωμάτων, δεν χάνουν την ευκαιρία να υπερασπίζονται με επιστολές τους στον τύπο και στο προσωπικό τους facebook

 

 

 

Σχόλια (1)

 • 6♥9

  H τραβεστι ελπίδα σε όλο της το μεγαλείο!
  Τί της θέλουμε τις εθνικές παρελασεις ;
  Ας απελεθερωθουμε κι ας ζησουμε την εθνική μας ξεφτιλα με τις gay παρελασεις !
  Υπάρχουν πολλές κρυφες …να συρουν το χορό στο κιναιδοβουλιο!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή