"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Θύμα τροχαίου έπεσε μια νεαρή αρκούδα στην Εγνατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τροχαίο ατύχημα με θύμα νεαρή ενήλικη αρκούδα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στον κάθετο άξονα Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του οικισμού Καλονερίου.

Ο οδηγός και η επιβάτιδα του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο τόπο του ατυχήματος έφθασε η ομάδα άμεσης επέμβασης στην οποία συμμετέχουν ο Αρκτούρος, η Καλλιστώ, η Δασική Υπηρεσία Τσοτυλίου, η αστυνομία Κοζάνης και η Εγνατία Οδός ΑΕ, αλλά το ζώο ήταν ήδη νεκρό.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος της ομάδας άμεσης επέμβασης ανέφερε ότι η νεαρή αρκούδα έφερε τραύμα στο κεφάλι και ότι ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Πρόσθεσε ότι είναι το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα που σημειώνεται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας από την στιγμή που κατασκευάστηκε η υπερυψηλή περίφραξη τις αρκούδες, και εκτίμησε ότι το ζώο ίσως πέρασε στο οδόστρωμα από μη φραγμένα σημεία του κόμβου κοντά στο σημείο του συμβάντος.

Επίσης σε διάφορα σημεία της οδού και πλησίον του σημείου του ατυχήματος υπάρχει δενδροστοιχία κοντά στην περίφραξη, οπότε εξετάζεται εάν το ζώο πέρασε στο οδόστρωμα σκαρφαλώνοντας στα δένδρα.

Πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή : in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης