Θύμισαν τη γουρνοχαρά – πού αλλού; – στη Φιλύρα Reviewed by Momizat on . Τη δεύτερη  μέρα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδήλωση, «Γουρνοχαρά», από τον Πολιτιστικό σύλλογο της Φιλύρας στην πλατεία του χωριού . Μικ Τη δεύτερη  μέρα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδήλωση, «Γουρνοχαρά», από τον Πολιτιστικό σύλλογο της Φιλύρας στην πλατεία του χωριού . Μικ Rating: 0

Θύμισαν τη γουρνοχαρά – πού αλλού; – στη Φιλύρα

Θύμισαν τη γουρνοχαρά – πού αλλού; – στη Φιλύρα

Τη δεύτερη  μέρα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδήλωση, «Γουρνοχαρά», από τον Πολιτιστικό σύλλογο της Φιλύρας στην πλατεία του χωριού .

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν τα εδέσματα ,όπως τσιγαρίδες, λουκάνικα ,  ντόπιο κρασί και χόρεψαν υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας της Φιλύρας π. Απόστολος Σουλιώτης, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καλατζής, ο π. Αντιδήμαρχος Γιάννης Κουτσονάσιος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Θέος, η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Βαΐτσα Μπουροκώστα, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπαλάς, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Μαράβας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας Γιώργος Τζιωρτζιώτης και πλήθος κόσμου.

Όλοι έδωσαν τα συγχαρητήρια στον πρόεδρο Κώστα Παπαχαρίση και στα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Φιλύρας για τις επιτυχημένες προσπάθειες που κάνουν για την διατήρηση των εθίμων της περιοχής.
* Οι φωτό ανοίγουν με δεξί κλικ σε νέα καρτέλα

Αφήστε το σχόλιο σας