Ιακωβάκης: Ο Τσιλιμίγκας δεν εξουσιοδότησε κανέναν Τραγάνη !!! Reviewed by Momizat on . Στην αντίληψη μου υπέπεσε ότι ο κ. Τραγάνης προσεγγίζει κάποια πρόσωπα για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, τέτοια εξουσιοδότηση δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τραγά Στην αντίληψη μου υπέπεσε ότι ο κ. Τραγάνης προσεγγίζει κάποια πρόσωπα για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, τέτοια εξουσιοδότηση δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τραγά Rating: 0

Ιακωβάκης: Ο Τσιλιμίγκας δεν εξουσιοδότησε κανέναν Τραγάνη !!!

Ιακωβάκης: Ο Τσιλιμίγκας δεν εξουσιοδότησε κανέναν Τραγάνη !!!

Στην αντίληψη μου υπέπεσε ότι ο κ. Τραγάνης προσεγγίζει κάποια πρόσωπα για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, τέτοια εξουσιοδότηση δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τραγάνη ούτε σε εμένα. Γιατί το να μιλάει κάποιος εξ’ ονόματος του κ. Τσιλιμίγκα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια διαδικασία και να συμφωνήσουμε σε κάτι, δεν είναι τρόπος δημοκρατικής λειτουργίας. Άμα υπάρχει λοιπόν έτοιμο ψηφοδέλτιο, εγώ δεν έχω καμία θέση. Θεωρώ τον εαυτό μου σοβαρό άνθρωπο και δεν είναι στα χαρακτηριστικά μου να συμμετέχω σε τέτοιες διαδικασίες. Ούτε εγώ έχω καλέσει τον κ. Τραγάνη αλλά ούτε κι εκείνος με έχει πάρει κάποιο τηλέφωνο για αυτές τις επαφές. Στον κ. Τσιλιμίγκα έχω μεταφέρει την κατάσταση αυτή, η απάντηση του ήταν ‘μην ασχολείσαι’.

Θα συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο και θα συνυπάρχω με τον κ. Τραγάνη υπό προϋποθέσεις, όπως να μην γίνονται τέτοιες διεργασίες και μετά τις εκλογές. Αν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του δεν θα υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό ομάδας τότε, δεν είναι σωστό να τσακωνόμαστε συνέχεια μεταξύ μας.»

Λέσχη 97,6

Μάκης Ιακωβάκης

περιφερειακός σύμβουλος 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή