Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Μεταναστών Οιχαλίας «Ο Εύρυτος» Reviewed by Momizat on . Με την υπ' αριθ. 13/3.8.2016 διάταξη του Ειρηνοδικείου Τρικάλων αναγνωρίσθηκε το σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» και διακριτικό τίτλο «Ο Με την υπ' αριθ. 13/3.8.2016 διάταξη του Ειρηνοδικείου Τρικάλων αναγνωρίσθηκε το σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» και διακριτικό τίτλο «Ο Rating: 0

Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Μεταναστών Οιχαλίας «Ο Εύρυτος»

Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Μεταναστών Οιχαλίας «Ο Εύρυτος»

Με την υπ’ αριθ. 13/3.8.2016 διάταξη του Ειρηνοδικείου Τρικάλων αναγνωρίσθηκε το σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» και διακριτικό τίτλο «Ο ΕΥΡΥΤΟΣ», έδρα του σωματείου η κωμόπολη Οιχαλίας και σκοπός αυτού ο αναφερόμενος στο καταστατικό του.

Η προσωρινή Διοίκηση αυτού απαρτίζεται από τους : 1) Βασίλειος Π. Σακελλαρίου, Πρόεδρος, 2) Ιωάννης Γ. Σακελλαρίου, Αντιπρόεδρος, 3) Θεοδώρα Γ. Γατσιούλη, Γεν. Γραμματέας, 4) Νικόλαος Φ. Ιακωβής, Ταμίας και 5) Σπυρίδων Χ. Αγναντης, Μέλος.

Μετά την καταχώριση του καταστατικού στο βιβλίο σωματείων που τηρείται στο Πρωτοδικείο Τρικάλων, η Γενική Συνέλευση που θα ορισθεί άμεσα θα προχωρήσει στη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Για το Προσωρινό Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος

ΒΑΣ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Η Γεν. Γραμματέας

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΑΤΣΙΟΥΛΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή