Ικανοποίηση Βλαχογιάννη για αποδοχή αιτήματος για τις αστυνομικές σχολές στα μηχανογραφικά Reviewed by Momizat on . Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, για τη θετική  απάντηση του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟ Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, για τη θετική  απάντηση του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟ Rating: 0

Ικανοποίηση Βλαχογιάννη για αποδοχή αιτήματος για τις αστυνομικές σχολές στα μηχανογραφικά

Ικανοποίηση Βλαχογιάννη για αποδοχή αιτήματος για τις αστυνομικές σχολές στα μηχανογραφικά

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, για τη θετική  απάντηση του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, στην Ερώτηση σχετικά με την εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές, μέσω των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Βλαχογιάννης, στις 27-11-13 είχε καταθέσει την Ερώτηση με θέμα «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014-2015» προς τους Υπουργούς  ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ και ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Την ΕΡΩΤΗΣΗ είχαν συνυπογράψει, ακόμη 15 Βουλευτές της ΝΔ.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε προς τον κ. Βλαχογιάννη, πως και φέτος θα δοθεί η δυνατότητα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, να εισαχθούν στις Αστυνομικές Σχολές, υπόσχεση την οποία τήρησε εκδίδοντας τη σχετική εγκύκλιο με Α.Π. Φ.251/17267α /Β6, σύμφωνα με την οποία:

– προωθείται για υπογραφή, Κοινή Υπουργική Απόφαση, προκειμένου οι Αστυνομικές Σχολές (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ) να υπάρχουν στα μηχανογραφικά δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του 2014.

– οι επιτυχόντες ΠΟΛΙΤΕΣ θα εγγραφούν στις ανωτέρω σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015−2016.

Σημειώνουμε, πως οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ζητούσαν επίμονα να ισχύσει και για φέτος η ρύθμιση, που εφαρμόστηκε την περυσινή χρονιά, κάτι απόλυτα δίκαιο και σωστό.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας