"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ικανοποίηση για την πορεία των έργων του οδικού άξονα Ε 65 – Σε επτά μήνες η παράδοση του τμήματος Τρίκαλα – Ξυνιάδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο 83,49% ανέρχεται το ποσοστό ολοκλήρωσης των εργασιών για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ε65 στο τμήμα μέχρι τα Τρίκαλα.

Στον «δικό μας» αυτοκινητόδρομο δεν θα υπάρξουν τμηματικές παραδόσεις πριν από τον Μάρτιο, όπως σε άλλους που κατασκευάζονται αυτό το διάστημα, αλλά θα δοθεί στην κυκλοφορία την ερχόμενη Άνοιξη ολόκληρος ο άξονας στο εν λόγω τμήμα.

Βέβαια, το μεγάλο μείον του Ε65 είναι ότι θα παραμείνει ασύνδετος με κάποιον άλλο αυτοκινητόδρομο, λόγος για τον οποίο έχει χαρακτηριστεί «τυφλός», ενώ δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί η χάραξή του για το βορειότερο τμήμα μετά από την Καλαμπάκα και μέχρι την Εγνατία Οδό.

Θυμίζουμε ότι το συνολικό έργο μέχρι την Εγνατία απόστασης 231 χλμ. είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας, και αφορά στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου κεντρικής Ελλάδος (Ε65), από ημικόμβο με Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος του Α.Κ. Θερμοπυλών έως τον ανισόπεδο κόμβο με Εγνατία οδό μετά την Οξύνεια (συνολικό μήκος 174 χλμ.), καθώς και στη διαχείριση και συντήρηση του τμήματος της Π.Α.Θ.Ε. από τη Σκάρφεια μέχρι τις Ράχες (συνολικό μήκος 57 χλμ.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης