Ικανοποίηση Παπαστεργίου για τις προετοιμασίες των εκλογών Reviewed by Momizat on . Την ετοιμότητα και την απουσία προβλημάτων στην προεργασία για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου Την ετοιμότητα και την απουσία προβλημάτων στην προεργασία για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου Rating: 0

Ικανοποίηση Παπαστεργίου για τις προετοιμασίες των εκλογών

papastergioy

Την ετοιμότητα και την απουσία προβλημάτων στην προεργασία για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου επισκέφθηκε, μαζί με τον γενικό γραμματέα του Δήμου, τον κ. Θωμά Παπασίκα, τον χώρο του πολυδύναμου Ε΄ ΚΑΠΗ, σε αίθουσα του οποίου πραγματοποιείται η παράδοση του εκλογικού υλικού.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι προσέρχονται και παραλαμβάνουν τα οριζόμενα, ενώ ρυθμίζονται και οι λοιπές λεπτομέρειες για τις αίθουσες και τη λειτουργία των σχολείων. Επίσης, διευκρινίζονται οι διαδικασίες για την παράδοση των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής. Ο κ. Παπαστεργίου επέστησε την προσοχή σε θέματα θέρμανσης των αιθουσών, ενώ λύθηκαν και τα τελευταία ζητήματα σχετικά με την πρόσβαση στα εκλογικά τμήματα.
Η παράδοση των εκλογικού υλικού θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο. Ολόκληρη η διαδικασία προεργασίας, πραγματοποίησης και ολοκλήρωσης των εκλογών ξεκίνησε αμέσως μόλις προκηρύχθηκαν οι εκλογές.
000000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή