Ικανοποίηση ΣΥΡΙΖΑ από την ημερίδα για τον τουρισμό Reviewed by Momizat on . Οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό το διήμερο που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερα εποικοδομητικό τρόπο. Οι διαδοχικές επισκέψεις, συνομιλίες και συ Οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό το διήμερο που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερα εποικοδομητικό τρόπο. Οι διαδοχικές επισκέψεις, συνομιλίες και συ Rating: 0

Ικανοποίηση ΣΥΡΙΖΑ από την ημερίδα για τον τουρισμό

Ικανοποίηση ΣΥΡΙΖΑ από την ημερίδα για τον τουρισμό

Οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό το διήμερο που μας πέρασε ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερα εποικοδομητικό τρόπο. Οι διαδοχικές επισκέψεις, συνομιλίες και συζητήσεις των κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ με τους παραγωγικούς φορείς του τουρισμού σε Καλαμπάκα και Πύλη κατέδειξαν την κοινή θέληση όλων για αλλαγή πορείας στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης και για συλλογική δράση, για έναν τουρισμό που παράγει κοινωνική υπεραξία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς του τουρισμού της περιοχής και παρουσίασε τις προγραμματικές επεξεργασίες του για έναν τουρισμό που θα απαντά στις νέες οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις. Όλοι συνέκλιναν στην διαπίστωση ότι η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την ανάλγητη μνημονιακή πολιτική της λιτότητας έχει επιφέρει ένα πολύ σημαντικό πλήγμα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, με την παράλληλη ραγδαία μείωση του εσωτερικού τουρισμού. Είναι επιτακτικό στις συνθήκες αυτές να υπάρξει καλύτερη διασύνδεση των τουριστικών δραστηριοτήτων στο Νομό και να στηριχθούν οι μορφές εναλλακτικού τουρισμού που θα κρατήσουν περισσότερο τους επισκέπτες στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης, Γιάννης Αμανατίδης και Παναγιώτα Δριτσέλη υπογράμμισαν ότι οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχέδιο συνδιαμόρφωσης της κυβερνητικής πολιτικής της Αριστεράς για τον τουρισμό μαζί με τους φορείς του. Οι προτεραιότητες της αριστερής διακυβέρνησης για τον τουρισμό εστιάζουν στην ανόρθωση και προστασία του τουριστικού προϊόντος και την δημιουργία σταθερών και ποιοτικών θέσεων εργασίας. Το σχέδιο ριζοσπαστικής ανασυγκρότησης της εθνικής οικονομίας περνά από τον τουρισμό και οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε αυτόν έχουν κεντρικό ρόλο να διαδραματίσουν.

Οργάνωση Μελών Καλαμπάκας

Οργάνωση Μελών Πύλης

(ρεπορτάζ εδώ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή