"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Ικανοποίηση Ταμήλου για τις προεκλογικές ανακοινώσεις Σαμαρά

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ

 

Χαιρετίζω την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την οποία απομπλέκεται το υδροηλεκτρικό έργο Μεσοχώρας από το έργο εκτροπής του Αχελώου, με την υπογραφή από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Ταγαρά των σχεδίων διαχείρισης υδατικών πόρων Θεσσαλίας και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Η ολοκλήρωση του υδροηλεκτρικού έργου της Μεσοχώρας, ένα έργο το οποίο παρακολουθώ προσωπικά επί είκοσι χρόνια, εντός δύο ετών, είναι ένα σημαντικό γεγονός για το Νομό Τρικάλων. Διότι, πέραν των ωφελειών που θα προκύψουν για την εθνική οικονομία με την παραγωγή 360 GW ηλεκτρικού ρεύματος, ετησίως, η λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας θα αποτελέσει μοχλό τουριστικής ανάπτυξης για την περιοχή των Τρικάλων, με ανυπολόγιστες ευεργετικές επιπτώσεις για την τοπική οικονομία.

Οι φορείς του Νομού Τρικάλων θα πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθεια ολοκλήρωσης του έργου και να απομονώσουν όλους εκείνους που ακόμη και σήμερα, πολεμούν την ολοκλήρωση του. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι η αποπεράτωση και η λειτουργία του έργου, θα δώσει μία αισιόδοξη προοπτική στην περιοχή μας, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης