Ικανοποίηση Ταμήλου για το αυτονόητο Reviewed by Momizat on . Αφού φθάσαμε στο σημείο, να εκφράζεται ικανοποίηση από έναν βουλευτή για το αυτονόητο, δηλαδή την προμήθεια νέων οχημάτων για την ΑΔ Τρικάλων, ε, εντάξει, ο ρόλ Αφού φθάσαμε στο σημείο, να εκφράζεται ικανοποίηση από έναν βουλευτή για το αυτονόητο, δηλαδή την προμήθεια νέων οχημάτων για την ΑΔ Τρικάλων, ε, εντάξει, ο ρόλ Rating: 0

Ικανοποίηση Ταμήλου για το αυτονόητο

Ικανοποίηση Ταμήλου για το αυτονόητο

Αφού φθάσαμε στο σημείο, να εκφράζεται ικανοποίηση από έναν βουλευτή για το αυτονόητο, δηλαδή την προμήθεια νέων οχημάτων για την ΑΔ Τρικάλων, ε, εντάξει, ο ρόλος του κράτους πλέον έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, αλλά η κοινωνία δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτά. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Μιχ. Ταμήλου:

tamilosΤην ικανοποίησή του εκφράζει ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος για την προμήθεια πέντε καινούριων υπηρεσιακών οχημάτων και δύο μηχανών από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων.

Ο κ. Ταμήλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια, για την προμήθεια των νέων υπηρεσιακών οχημάτων που διευκολύνει το έργο των στελεχών της Τροχαίας Τρικάλων, για τον καλύτερο έλεγχο της κυκλοφορίας των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή