"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

ΙΚΕΑ Θεσσαλίας: Προς μείωση της έκτασής του κατά 50%

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η μείωση της έκτασης, κατά 50%, του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλίας, που εδρεύει στη Λάρισα, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, στο νέο επενδυτικό πλάνο του ομίλου Φουρλής.

Η Ελληνική εταιρεία, για το θέμα αυτό, βρίσκεται σε συζητήσεις με την μητρική των IKEA  (IKEA International), ώστε να εξοικονομήσει με αυτόν τον τρόπο περίπου 3 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Το ΙΚΕΑ της Λάρισας, που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας, λειτουργεί από το 2009. Είναι συνολικής έκτασης 28.000 τ.μ από τα οποία τα 18.500 τ.μ. είναι το κατάστημα και τα  9.500 τ.μ. οι αποθηκευτικοί χώροι.  Το θεσσαλικό ΙΚΕΑ διακινεί περίπου 7.500 προϊόντα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες επίπλωσης και διακόσμησης του σπιτιού.

Διαθέτει 48 έτοιμα δωμάτια και 3 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για να παίρνουν ιδέες οι επισκέπτες του καταστήματος. Απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα και διαθέτει 1.136 θέσεις στάθμευσης, εστιατόριο χωρητικότητας 600 ατόμων, ένα καφέ στην έξοδο, μαγαζί με αυθεντικά σουηδικά τρόφιμα και έναν παιδότοπο που ονομάζεται Smaland.

Ο όμιλος Φουρλή στρέφεται πλέον στην omnichannel στρατηγική, την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων, του e-commerce και των logistics, καθώς και στο νέο τομέα δραστηριότητας του ομίλου, αυτόν του real estate. Παράλληλα, η εταιρεία προωθεί και τα μικρά καταστήματα, έως 1.000 τ.μ., εντός των πόλεων.

Πηγή: thessaliaeconomy.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης