Ισλαμικό Κράτος: Εμείς αιματοκυλίσαμε το Παρίσι Reviewed by Momizat on . Την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι και τους 12 νεκρούς στο περιοδικό Charlie Hebdo φέρεται να αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος, καθώς, ένας υψηλόβαθμος κληρικό Την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι και τους 12 νεκρούς στο περιοδικό Charlie Hebdo φέρεται να αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος, καθώς, ένας υψηλόβαθμος κληρικό Rating: 0

Ισλαμικό Κράτος: Εμείς αιματοκυλίσαμε το Παρίσι

00000000000000000000000000000000000
Την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι και τους 12 νεκρούς στο περιοδικό Charlie Hebdo φέρεται να αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος, καθώς, ένας υψηλόβαθμος κληρικός στη Μοσούλη ανακοίνωσε ότι οι τζιχαντιστές ευθύνονται για την επίθεση.

Ο Σεΐχης Αμπού Σαάντ Αλ Ανσάρι, μιλώντας από τη Μοσούλη του Ιράκ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS, δήλωσε «Ξεκινήσαμε με την επιχείρηση στη Γαλλία για την οποία αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Θα ακολουθήσουν Βρετανία, Ηπα και άλλοι».

Ο Αλ Ανσάρι συνέχισε λέγοντας πως οι απειλές στοχεύουν προς όλες τις χώρες οι οποίες συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις (των οποίων ηγούνται οι ΗΠΑ), από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Αμερικανοί αξιωματικοί εμφανίζονται δύσπιστοι ως προς τις δηλώσεις του Αλ Ανσάρι, ωστόσο, ήδη πολλά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και σε ιστοσελίδες τις οποίες ελέγχει γράφονται κείμενα υπέρ της επίθεσης στο Charlie Hebdo.

iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή