Ισοβίτης των φυλακών Τρικάλων συνελήφθη με κινητό Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη την Παρασκευή (06-12-2013) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, Συνελήφθη την Παρασκευή (06-12-2013) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, Rating: 0

Ισοβίτης των φυλακών Τρικάλων συνελήφθη με κινητό

Ισοβίτης των φυλακών Τρικάλων συνελήφθη με κινητό

Συνελήφθη την Παρασκευή (06-12-2013) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, για εισαγωγή κινητού τηλεφώνου.
Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες (06-12-2013) το πρωί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο χώρο κράτησής του, βρέθηκε στην κατοχή του ένα (1) κινητό τηλέφωνο με μπαταρία και κάρτα sim, το οποίο παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.
Το κινητό τηλέφωνο και τα παρελκόμενά του κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, από το οποίο διενεργείται η προανάκριση, ενώ ο συλληφθείς παραμένει έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων.
Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κρατείται στις φυλακές Τρικάλων και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης από 09 Νοεμβρίου του 2011 για αγορά ναρκωτικών, πώληση κατ’ εξακολούθηση και κατοχή ναρκωτικών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας