Ισπανοί Travel Bloggers στα Μετέωρα Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη επιτυχημένη πρωτοβουλία για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Καλαμπάκας και των Μετεώρων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με την επίσκεψ Μια ακόμη επιτυχημένη πρωτοβουλία για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Καλαμπάκας και των Μετεώρων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με την επίσκεψ Rating: 0

Ισπανοί Travel Bloggers στα Μετέωρα

METEORA  AAAA

Μια ακόμη επιτυχημένη πρωτοβουλία για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Καλαμπάκας και των Μετεώρων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με την επίσκεψη Ισπανών Travel Bloggers .

Ηθικός αυτουργός και αυτή τη φορά ήταν η  “Meteora ThronesTour On Time” τα στελέχη της οποίας υπερέβαλαν εαυτούς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τους φιλοξενούμενους να δηλώνουν κατενθουσιασμένοι από την μοναδική ομορφιά των Μετεώρων, της περιοχής γενικότερα αλλά και την ζεστή φιλοξενία.

Η άφιξη των Ισπανών έγινε γύρω στις 11.30 και η 14μελής αποστολή περιηγήθηκε στην περιοχή των Μετεώρων και τις Ιερές Μονές και μετά την επίσκεψή τους στο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς κατέληξαν γιαLunch break στο ξενοδοχείο DIVANI METEORA προσφορά του ομίλου DIVANI και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με παράγοντες της περιοχής.

 

Στις 14.30 οι Ισπανοί φιλοξενούμενοι με τις καλύτερες των εντυπώσεων στις αποσκευές τους για την περιοχή και την φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε αναχώρησαν για το λιμάνι του Βόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή