Ιστορίες Τρικαλινής φορολογικής τρέλας Reviewed by Momizat on . Tελειωμό δεν έχουν οι διαμαρτυρίες συμπολιτών που δεχόμαστε καθημερινά στην trikkipress , διαμαρτυρίες που έχουν να κάνουν για τις σχέσεις τους με την Εφορία .  Tελειωμό δεν έχουν οι διαμαρτυρίες συμπολιτών που δεχόμαστε καθημερινά στην trikkipress , διαμαρτυρίες που έχουν να κάνουν για τις σχέσεις τους με την Εφορία .  Rating: 0

Ιστορίες Τρικαλινής φορολογικής τρέλας

Ιστορίες Τρικαλινής φορολογικής  τρέλας

Tελειωμό δεν έχουν οι διαμαρτυρίες συμπολιτών που δεχόμαστε καθημερινά στην trikkipress , διαμαρτυρίες που έχουν να κάνουν για τις σχέσεις τους με την Εφορία . 

Ο κ. Δημήτρης Κατσιώπης οφείλει στη ΔΟΥ το ποσό των 1250 ευρώ και αφού με εντολή της ΔΟΥ οι τράπεζες κατέσχεσαν μικροποσά 7 ευρώ ,18 ευρώ , 4.60 και 18 ευρώ απευθύνθηκε στην Εφορία και προχώρησε τον διακανονισμό σε δόσεις των 89 ευρώ . Πλήρωσε κανονικά τις 4 πρώτες δόσεις , προχθές πληρώθηκε από τη δουλειά στην οποία εργάζεται και ακολούθησε η κατάσχεση από την Εφορία με αποτέλεσμα οι δόσεις να πάνε “στράφι” . Απευθύνθηκε στον εισαγγελέα .
Επίσης συμπολίτισσα έκανε διακανονισμό – όπως όλος ο κόσμος – για τον ΕΝΦΙΑ , ποσό 565 ευρώ σε δόσεις των 89 ευρώ.Πλήρωσε την πρώτη δόση 87 ευρώ και απομένουν οι υπόλοιπες πέντε . Ζήτησε φορολογική ενημερότητα για μεταβίβαση ακινήτου  την οποία της την αρνήθηκαν από την Εφορία και της ζητούν να ξοφλήσει όλο το ποσό που αφορά τον ΕΝΦΙΑ.
Ιστορίες καθημερινής τρέλας εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης μεταχείρισης του πολίτη-πελάτη .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή