Ιστορική βόλτα στην πόλη από το “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΙΧΝΗ   Το "Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή" και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου καλούν τους τρικ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΙΧΝΗ   Το "Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή" και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου καλούν τους τρικ Rating: 0

Ιστορική βόλτα στην πόλη από το “Φυσάει Κόντρα”

Ιστορική βόλτα στην πόλη από το “Φυσάει Κόντρα”

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΣ ΙΧΝΗ  

Το “Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή” και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου καλούν τους τρικαλινούς σε μια ελεύθερη ιστορική περιήγηση στα μνημεία και τις γειτονιές των Τρικάλων, το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου.

Ξεκινώντας από το Βαρούσι και την πλατεία της Αγ. Επίσκεψης στις 11:00 το πρωϊ., επιχειρούμε μια περιήγηση στην ιστορική μνήμη και ταυτότητα της πόλης μας..Την περιήγηση θα αναλάβει ο κάτοχος άδειας ξεναγού και απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας, Δημήτρης Πουλιανίτης .

Θυμόμαστε, μαθαίνουμε και γνωρίζουμε καλύτερα τον τόπο μας με ένα “περίπατο”  στις μνήμες και την κληρονομιά μας, από την παλιά πόλη,  έως τα κυριότερα σημεία-σταθμούς στην ιστορία της.

 

Το Μ.Σάββατο 19 Απριλίου στις 11:00 ραντεβού στο Βαρούσι, στην πλατεία Αγ.Επίσκεψης !

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας