«Ιστορική» παρέμβαση από τον Σωτήρη Χατζηγάκη – Η τοπική πολιτική ιστορία από το 1881 έως σήμερα Reviewed by Momizat on . Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις από την απελευθέρωση των Τρικάλων  μέχρι σήμερα ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει γι Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις από την απελευθέρωση των Τρικάλων  μέχρι σήμερα ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει γι Rating: 0

«Ιστορική» παρέμβαση από τον Σωτήρη Χατζηγάκη – Η τοπική πολιτική ιστορία από το 1881 έως σήμερα

«Ιστορική» παρέμβαση από τον Σωτήρη Χατζηγάκη – Η τοπική πολιτική ιστορία από το 1881 έως σήμερα

Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις από την απελευθέρωση των Τρικάλων  μέχρι σήμερα ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στα τοπικά δρώμενα . 

Ο πρώην υπουργός μέσα από τις πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές εξελίξεις επιδιώκει να συμβάλει στην τοπική ιστορία με μία άρτια τεκμηριωμένη παρέμβαση . 

 Πρόκειται για το νέο βιβλίο του Σ. Χατζηγάκη με την αναδρομή στην Τρικαλινή ιστορία και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι θα πρόκειται για ένα τολμηρό και ειλικρινές μανιφέστο που θα απαντάει «έξω από τα δόντια» σε μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την τοπική μας ιστορία .

Ήδη ο πρώην υπουργός ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη ιστορική έρευνα . 

Σχόλια (1)

  • Προαγγελος

    Μακαρι μετά τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας να βλεπαμε τον Σωτήρη Χατζηγακη.
    Ας το σκεφτουν αυτοί που πρέπει!
    Θα ήταν μια επιλογή που θα κοσμουσε το Προεδρικό Μέγαρο.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή