Ισχυρό σοκ προκάλεσε ο θάνατος του 30χρονου στη Θήβα με καταγωγή από την Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Ισχυρό είναι το σοκ που έχει υποστεί η τοπική μας κοινωνία από τον αδόκητο χαμό του 30χρονου Φάνη Φορτούνη που έφυγε από τη ζωή το πρωί τη Κυριακής στη Θήβα, όπ Ισχυρό είναι το σοκ που έχει υποστεί η τοπική μας κοινωνία από τον αδόκητο χαμό του 30χρονου Φάνη Φορτούνη που έφυγε από τη ζωή το πρωί τη Κυριακής στη Θήβα, όπ Rating: 0

Ισχυρό σοκ προκάλεσε ο θάνατος του 30χρονου στη Θήβα με καταγωγή από την Καλαμπάκα

Ισχυρό σοκ προκάλεσε ο θάνατος του 30χρονου στη Θήβα με καταγωγή από την Καλαμπάκα

Ισχυρό είναι το σοκ που έχει υποστεί η τοπική μας κοινωνία από τον αδόκητο χαμό του 30χρονου Φάνη Φορτούνη που έφυγε από τη ζωή το πρωί τη Κυριακής στη Θήβα, όπου διέμενε μόνιμα με την οικογένειά, τους γονείς και δυο ακόμη αδέλφια του.

Ο άτυχος Φάνης Φουρτούνης, έφυγε ξαφνικά από την ζωή την ώρα που είχε περιποιηθεί τα αγαπημένα του σκυλιά, καθώς λάτρευε το κυνήγι και συχνά επισκεπτόταν την περιοχή μας γι’ αυτόν τον σκοπό!

Στην περιοχή του Καστρακίου, απ΄ όπου κατάγεται η μητέρα του 30 χρόνου, όσοι τον γνώριζαν «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης και κάνουν λόγο για ένα παιδί ήπιων τόνων, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε και σε τοπική επιχείρηση ταχυμεταφορών.

Η μοίρα όμως είχε διαφορετική άποψη! Η διενέργεια νεκροψίας –  νεκροτομής θα οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στη Θήβα.

meteora24.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή