Ιταλία: Πατέρας δολοφόνησε την οικογένειά του και πήγε να δει Μουντιάλ Reviewed by Momizat on . Μια ιστορία πρωτοφανούς αγριότητας μονοπωλεί την ειδησεογραφία στην Ιταλία. Πατέρας τριάντα ενός ετών μαχαίρωσε θανάσιμα την 38χρονη γυναίκα του και τα δυο παιδ Μια ιστορία πρωτοφανούς αγριότητας μονοπωλεί την ειδησεογραφία στην Ιταλία. Πατέρας τριάντα ενός ετών μαχαίρωσε θανάσιμα την 38χρονη γυναίκα του και τα δυο παιδ Rating: 0

Ιταλία: Πατέρας δολοφόνησε την οικογένειά του και πήγε να δει Μουντιάλ

Ιταλία: Πατέρας δολοφόνησε την οικογένειά του και πήγε να δει Μουντιάλ

Μια ιστορία πρωτοφανούς αγριότητας μονοπωλεί την ειδησεογραφία στην Ιταλία. Πατέρας τριάντα ενός ετών μαχαίρωσε θανάσιμα την 38χρονη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του, ηλικίας οκτώ ετών και μόλις είκοσι μηνών, και στη συνέχεια πήγε με φίλο του σε καφέ-μπαρ για να δει το ματς Αγγλία- Ιταλία, τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου.

Ο δολοφόνος, Κάρλο Λίσι, ζούσε με την οικογένειά του σε προάστιο του Μιλάνου και εργάζεται ως χειριστής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αρχικά προσπάθησε να πείσει τους καραμπινιέρους και τους εισαγγελείς ότι η φονική μανία ήταν αποτέλεσμα ληστείας: πριν βγει από το σπίτι και συναντήσει τον φίλο του, είχε πλυθεί και είχε φροντίσει να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, αφαιρώντας ένα σοβαρό ποσό.

Έπειτα από σειρά ανακρίσεων, όμως, ο Λίσι αναγκάστηκε να παραδεχθεί το έγκλημα. «Θέλω να με καταδικάσουν με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο», είπε στους δικαστικούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών, ο Λίσι πρώτα μαχαίρωσε την σύζυγό του, η οποία σε κατάσταση σοκ τον ρωτούσε τι του συνέβαινε, «για ποιό λόγο την τιμωρούσε με αυτό τον τρόπο». Στην συνέχεια δολοφόνησε την πεντάχρονη κόρη του, η οποία κοιμόταν στο δωμάτιό της, και τέλος αφαίρεσε με δεκάδες μαχαιριές και τη ζωή του γιου του, που κοιμόταν στο διπλό κρεβάτι του ζευγαριού και είχε γεννηθεί μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αιτία του δολοφονικού αμόκ του Κάρλο Λίσι φέρεται ότι ήταν η επιθυμία του να δημιουργήσει εξωσυζυγική σχέση με συνάδελφό του, η οποία όμως δεν ανταποκρινόταν στις προτάσεις του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή