Ιταλός σκηνοθέτης στο εκλογικό κέντρο του Μαράβα Reviewed by Momizat on . Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας είχε συνάντηση με ανθρώπους από την Ιταλία, με αφορμή την έκδοση στην ελληνική γλώ Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας είχε συνάντηση με ανθρώπους από την Ιταλία, με αφορμή την έκδοση στην ελληνική γλώ Rating: 0

Ιταλός σκηνοθέτης στο εκλογικό κέντρο του Μαράβα

Ιταλός σκηνοθέτης στο εκλογικό κέντρο του Μαράβα

Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας είχε συνάντηση με ανθρώπους από την Ιταλία, με αφορμή την έκδοση στην ελληνική γλώσσα του βιβλίου του συγγραφέα Κύριου Χάρη Κουδούνα, που ένα μεγάλο μέρος του αναφέρεται στην περιοχή της Πύλης (Πόρτα Παναγιά).

Μαζί τους ήταν και ο Ιταλός σκηνοθέτης Max Miecchi, ο οποίος πήρε μία γενική εικόνα από τις φυσικές καλλονές της περιοχής για τα γυρίσματα της ταινίας που θα γίνουν το Φθινόπωρο με Ιταλούς ηθοποιούς. Το σενάριο της ταινίας θα βασίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο παραπάνω βιβλίο.

Μετά το τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή δώρων. Να σημειώσουμε ότι η αντιπροσωπεία των Ιταλών φιλοξενείτε από τον Κύριο Βασίλειο Πανάγο στην Πύλη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή