Κάζο για ΑΕΚ και αποδοκιμασίες – Προηγήθηκε 2-0 στην Καρδίτσα και ισοφαρίστηκε Reviewed by Momizat on . Τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις έβγαλε εκ νέου στην Καρδίτσα η ΑΕΚ για το κύπελλο! Παρόλο που έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι με την Αναγέννηση, η «Ένωση» χαλά Τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις έβγαλε εκ νέου στην Καρδίτσα η ΑΕΚ για το κύπελλο! Παρόλο που έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι με την Αναγέννηση, η «Ένωση» χαλά Rating: 0

Κάζο για ΑΕΚ και αποδοκιμασίες – Προηγήθηκε 2-0 στην Καρδίτσα και ισοφαρίστηκε

Κάζο για ΑΕΚ και αποδοκιμασίες – Προηγήθηκε 2-0 στην Καρδίτσα και ισοφαρίστηκε

Τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις έβγαλε εκ νέου στην Καρδίτσα η ΑΕΚ για το κύπελλο! Παρόλο που έδειξε να καθαρίζει το παιχνίδι με την Αναγέννηση, η «Ένωση» χαλάρωσε αδικαιολόγητα και εντέλει υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (2-2).

Κάζο για ΑΕΚ και αποδοκιμασίες - Προηγήθηκε 2-0 στην Καρδίτσα και ισοφαρίστηκε - Media

Τα δυο γκολ του Πέκχαρτ έμοιαζαν να έχουν εξασφαλίσει τη νίκη της ομάδας του Μοράις, ωστόσο ένα μπλακ-άουτ εννέα λεπτών (και ένα ακόμα λάθος του Ανέστη) ήταν αρκετό για τη χάσει μέσα από τα χέρια της.

Δίκαια απέσπασαν το αποτέλεσμα οι μαχητικοί γηπεδούχοι (χάρη στα γκολ των Τζέκου και Μάιγκα) και εξίσου δίκαια αποδοκιμάστηκε η ΑΕΚ από τους πικραμένους φίλους της, που βρέθηκαν μαζικά στο γήπεδο.

Πηγή: Sport-fm

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή