Κάηκαν 150 στρ. δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης μεταξύ Μαυρελίου – Γηλόφου Reviewed by Momizat on . Καμένα χορτάρια, δέντρα και μια στάνη άφησε στο πέρασμά της η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία χθες το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ Μαυρελίου και Γηλόφου Δεσ Καμένα χορτάρια, δέντρα και μια στάνη άφησε στο πέρασμά της η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία χθες το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ Μαυρελίου και Γηλόφου Δεσ Rating: 0

Κάηκαν 150 στρ. δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης μεταξύ Μαυρελίου – Γηλόφου

Κάηκαν 150 στρ. δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης μεταξύ Μαυρελίου – Γηλόφου

Καμένα χορτάρια, δέντρα και μια στάνη άφησε στο πέρασμά της η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία χθες το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ Μαυρελίου και Γηλόφου Δεσκάτης.

Μετά από τη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες για αρκετές ώρες, κατάφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο λίγο πριν πέσει το σκοτάδι, ενώ παρέμεινε τμήμα επιφυλακής στον χώρο μέχρι σήμερα το πρωί, και αφού έλεγξε ολόκληρη την καμένη περιοχή για την εξάλειψη κάθε απειλής.

Όπως μας ενημέρωσε χθες ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας, Βαγγέλης Τσιορλίδας, κάηκαν συνολικά 150 στρέμματα (100 στρ. δασική έκταση το περισσότερο δρυόδασος και 50 στρ. χορτολιβαδική), καθώς και μια στάνη που υπήρχε στην περιοχή.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 Πυροσβεστικά οχήματα με 67 άνδρες από ολόκληρη τη Θεσσαλία και τη Δεσκάτη Γρεβενών, ενώ στην περιοχή βρέθηκε και ο Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας Σεραφείμ Αθανασίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή