Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στο Ξυλοπάροικο Reviewed by Momizat on . Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το σπίτι πολύτεκνης οικογένειας στο Ξυλοπάροικο . Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την αποθήκη, ενώ συγκινητική ήταν η προ Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το σπίτι πολύτεκνης οικογένειας στο Ξυλοπάροικο . Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την αποθήκη, ενώ συγκινητική ήταν η προ Rating: 0

Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στο Ξυλοπάροικο

Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στο Ξυλοπάροικο

Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το σπίτι πολύτεκνης οικογένειας στο Ξυλοπάροικο . Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την αποθήκη, ενώ συγκινητική ήταν η προσπάθεια όλων των συγχωριανών που έσπευσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 9 άνδρες παρουσία του διοικητή της Π.Υ. Αντ. Σπανού, καταφέρνοντας να περιορίσουν την πυρκαγιά, ώστε να μην εξαπλωθεί, όχι όμως και να σώσουν την κατοικία, η οποία κάηκε ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι και το αγροτικό αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, ενώ επεκτάθηκε και σε διπλανό σπίτι το οποίο υπέστη  ζημιές, αλλά σώθηκε από τους πυροσβέστες που την έθεσαν υπό έλεγχο. Για τα αίτια που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά γίνονται έρευνες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή