"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Κάθειρξη 15 ετών σε 39χρονο από τα Φάρσαλα για αποπλάνηση της 5χρονης ανιψιάς του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ποινή κάθειρξης 15 ετών και αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε έτη καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Βόλου ένας 39χρονος από τα Φάρσαλα, που κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανήλικου νεότερου των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Ο 39χρονος κατηγορούταν για αποπλάνηση της 5χρονης τότε ανιψιάς του.

Το κακουργιοδικείο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, ύστερα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να προστατευθεί ο οικογενειακός βίος της εγκαλούσας (μητέρα του παιδιού) και του εγκαλούμενου (θείος του παιδιού) και να προστατευθεί η προσωπικότητα του ανήλικου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες υπεράσπισης και τρεις κατηγορίας. Όπως έγινε γνωστό, κατέθεσε και η παιδοψυχολόγος, που εξέτασε το παιδί. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος ήταν απών και εκπροσωπήθηκε δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Να αναφερθεί επίσης ότι ο πατέρας του παιδιού, που είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του αδερφού του.

Ο 39χρονος κατηγορείται ότι είχε αποπλανήσει την ηλικίας 5 ετών τότε ανιψιά του κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015. Ο κατηγορούμενος δεν είχε προφυλακιστεί και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 39χρονος κατηγορείται ότι χάιδευε την 5χρονη (σήμερα 9 χρόνων), τη θώπευε στα χέρια, στα πόδια και στον λαιμό, ενώ της αφαίρεσε τα ρούχα, εκμεταλλευόμενος την απουσία των συγγενών του από το σπίτι. Πρόκειται για τον αδελφό του συζύγου της μητέρας της 5χρονης. Τα όσα φέρεται να έκανε ο 39χρονος, μαρτύρησε στη μητέρα του η 5χρονη τότε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης