Κάθε πίτα και… Ταμήλος Reviewed by Momizat on .     Πίτα για πίτα δεν άφησε την Κυριακή ο Μ. Ταμήλος. Με δελτία Τύπου από το πολιτικό του γραφείο, ενημερωνόμαστε ότι παραβρέθηκε στις κοπές πίτας των     Πίτα για πίτα δεν άφησε την Κυριακή ο Μ. Ταμήλος. Με δελτία Τύπου από το πολιτικό του γραφείο, ενημερωνόμαστε ότι παραβρέθηκε στις κοπές πίτας των Rating: 0

Κάθε πίτα και… Ταμήλος

Κάθε πίτα και… Ταμήλος

 

 

Πίτα για πίτα δεν άφησε την Κυριακή ο Μ. Ταμήλος. Με δελτία Τύπου από το πολιτικό του γραφείο, ενημερωνόμαστε ότι παραβρέθηκε στις κοπές πίτας των σκακιστών, των Αργιθεατών και των Σαρακατσάνων. Ερχονται εκλογές λέτε;

Στη ΣΚΑ.ΚΙ.

tam-skakiΣτην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων, στην αίθουσα «ΑΙΓΛΗ» του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον», παραβρέθηκε σήμερα το πρωί,  ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Ο κ. Ταμήλος δεν θα μπορούσε να μην δώσει το «παρών», στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων, καθότι υπήρξε πρωτεργάτης στη δημιουργία και ανάδειξη της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων, στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Τα χρόνια εκείνα ο βουλευτής της Ν.Δ. υπήρξε Πρόεδρος της Σκακιστικής  κίνησης και  ουδέποτε έπαψε να ασχολείται ενεργά με τις δραστηριότητές της, παρακολουθώντας την πορεία της ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Στους Αργιθεάτες

Στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων που έγινε το

Σάββατο  25 Ιανουαρίου στο “ΠΥΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟ”, παραβρέθηκε  ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  κ. Μιχάλης Ταμήλος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του κ. Στέλλα Ντούβλη.
Μαζί με τους πολλούς επίσημους προσκεκλημένους παρακολούθησαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου  το οποίο ήταν αφιερωμένο στον “Αργιθεάτικο Γάμο” και τις βραβεύσεις των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου που έκανε η ακούραστη πρόεδρος κ. Έλλη Τσιρογιάννη. Μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους προσκεκλημένους έσυρε πρώτος τον χορό με το τραγούδι “Θέλω ν΄ανέβω στ΄ ‘Αγραφα”. Ακολούθησε φυσικά γλέντι με πολύ κέφι γιατί οι Αργιθεάτες είναι μαθημένοι στα δύσκολα και ποτέ δεν το βάζουν κάτω.

Στους Σαρακατσάνους

Ο Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε και στην κοπή πίτας Συλλογου Σαρακατσαναίων Ν. Τρικάλων.

tam-sarak

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή