Κάλαντα από τη ΣΜΥ στον αντιπεριφερειάρχη Reviewed by Momizat on . Γιορτινό κλίμα επικράτησε το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών να ψέ Γιορτινό κλίμα επικράτησε το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών να ψέ Rating: 0

Κάλαντα από τη ΣΜΥ στον αντιπεριφερειάρχη

Κάλαντα από τη ΣΜΥ στον αντιπεριφερειάρχη

Γιορτινό κλίμα επικράτησε το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών να ψέλνουν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Τα μέλη της χορωδίας της ΣΜΥ ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη καλές γιορτές και αυτός με τη σειρά του ανταπέδωσε τις ευχές για υγεία και ευτυχία.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους σπουδαστές και τη ΣΜΥ για την τιμή που μας έκαναν να μας ψάλλουν τα κάλαντα. Πραγματικά είναι μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα και μας θυμίζει ότι έρχονται οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Χρόνια πολλά σε όλους».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή