Κάλαντα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» σήμερα το πρωί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τα κάλαντα έψαλαν στον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο του Περιφ Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» σήμερα το πρωί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τα κάλαντα έψαλαν στον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο του Περιφ Rating: 0

Κάλαντα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κάλαντα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισε» σήμερα το πρωί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τα κάλαντα έψαλαν στον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους και τον γενικό διευθυντή της Περιφέρειας κ. Κώστα Μέγα οι μπάντες της 1ης Στρατιάς, και της 110 Π.Μ., η φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, το μουσικό σχολείο Λάρισας, το Σώμα Ελλήνων Οδηγών, η χορωδία φίλων Βυζαντινής και Δημοτικής μουσικής, ο σύνδεσμος Σαρακατσαναίων, το 2ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων, το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Νίκαιας κ.α.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης δέχθηκε ευχές από εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και από πολλούς πολίτες.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός ευχήθηκε σε όλους: «Η γέννηση του Θεανθρώπου ας μας φέρει πιο κοντά στο Συν-Άνθρωπό μας. Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Δύναμη και Προκοπή σε κάθε  οικογένεια».

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή