Κάλεσαν παππά στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας για να ξορκίσει το κακό Reviewed by Momizat on . Το είπε και το έκανε πράξη ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Χρήστος Φιλιππίδης. Μετά τα όσα διαδραματίζονται το τελευτα Το είπε και το έκανε πράξη ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Χρήστος Φιλιππίδης. Μετά τα όσα διαδραματίζονται το τελευτα Rating: 0

Κάλεσαν παππά στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας για να ξορκίσει το κακό

Κάλεσαν παππά στο Δημοτικό Συμβούλιο  Φαρκαδόνας για να ξορκίσει το κακό

Το είπε και το έκανε πράξη ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Χρήστος Φιλιππίδης.

Μετά τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα με τις διαφωνίες, τους καυγάδες και τις απουσίες στα δημοτικά συμβούλια της Φαρκαδόνας αποφάσισε να καλέσει παπά, να αγιάσει την αίθουσα και τους δημοτικούς συμβούλους, για να βοηθήσει και να δώσει ο Θεός, Ειρήνη.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος, ο δημοτικός σύμβουλος το είχε υποσχεθεί ότι μόνο ένας ιερέας θα σώσει το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο από την αμαρτία τους βαρύνουν.

Και αποφάσισε να προστρέξει στον εφημέριο του χωριού του, προσκαλώντας τον στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να τελέσει τον Αγιασμό και να διαβάσει τις κατάλληλες ευχές. Αυτό λοιπόν συνέβη σήμερα το απόγευμα, όπου με πρωτοβουλία του κ. Φιλιππίδη κατέφτασε ο παπά Λευτέρης για να τελέσει τον Αγιασμό για να απομακρυνθεί το κακό.

Μάλιστα ο ιερέας δεήθηκε υπέρ Ειρήνης, ίασης ιαμάτων πάσης επιβουλής του κακού και των καυγάδων.

Αμήν.

Ελπίζουμε οι ευχές και οι δεήσεις να πιάσουν τόπο και να υπάρξει ηρεμία.

Κλήθηκε ιερέας στο Δ.Σ. Φαρκαδόνας για να ξορκίσει το κακό

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή