Κάλεσμα από τον Σύλλογο Γυναικών στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Reviewed by Momizat on . O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμμετέχει δυναμικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ την σήμερα Τετάρτη 15 Ιούλη στι O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμμετέχει δυναμικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ την σήμερα Τετάρτη 15 Ιούλη στι Rating: 0

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Γυναικών στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Silogos Ginaikon
O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων μέλος της Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας συμμετέχει δυναμικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ την σήμερα Τετάρτη 15 Ιούλη στις 8:00 μ.μ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Καλούμε τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να πάρουν μέρος
Όλοι στο δρόμο! Αγώνας τώρα! Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς που πτωχεύει το λαό, αφορά και τις γυναίκες: Τις άνεργες και τις εργαζόμενες που βλέπουν τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα να σφαγιάζονται, τις συνταξιούχους που καταδικάζονται στη φτώχεια, τις μητέρες που πασχίζουν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους.
Δυναμώνουμε την οργάνωση και την αλληλεγγύη, μέσα από τους Συλλογο και τις Ομάδες της ΟΓΕ. Δίνουμε το “παρών” στο συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ: .
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΗ, 8ΜΜ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων
(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – Ο.Γ.Ε.)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή