Κάλεσμα για ακροάσεις για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων προσκαλούν νέους ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές  του Μουσικού Σχολείου, Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων προσκαλούν νέους ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές  του Μουσικού Σχολείου, Rating: 0

Κάλεσμα για ακροάσεις για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

Κάλεσμα για ακροάσεις για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων προσκαλούν νέους ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές  του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς μουσικούς που βρίσκονται στην αρχή μιας επαγγελματικής καριέρας και οποιονδήποτε ανεξάρτητο νεαρό μουσικό που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ να συμπληρώσει την  Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ και να την καταθέσει μέχρι 10 Ιουνίου 2014 στην Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού (Πνευματικό Κέντρο 1Ος όροφος τηλ.24313 – 53508/509)

Πριν την κατάθεση της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς /κηδεμόνες  θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ)  της ΣΟΝ που επίσης είναι διαθέσιμος και που μπορεί να τον παραλάβουν από 20 Μαΐου μαζί με την αίτηση  από την Διεύθυνση  Παιδείας και Πολιτισμού (Πνευματικό Κέντρο 1Ος όροφος τηλ.24313 – 53508/509)

Στον ΚΟΛ αναφέρονται ο σκοπός και οι δράσεις της ΣΟΝ

Η αποδοχή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει μετά από ακρόαση σε επιτροπή που θα συμμετέχουν ο τ. Δντής της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ μαέστρος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης, ο Δντής της Camerata Junior  των Φίλων Μουσικής και εξάρχων της ΚΟΑ κ. Δ. Σέμσης και ο επιλεγείς  ως Δντής της Ορχήστρας Δ. Κτιστάκης.

Τόπος ακρόασης: το Δημοτικό Ωδείο

Ημερομηνία ακρόασης : Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 ώρα 09.30

Όλοι οι νεαροί μουσικοί – σπουδαστές μουσικής οποιουδήποτε επιπέδου είναι καλοδεχούμενοι

Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία  αλλά και όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης παρακαλούνται να συνδράμουν την συλλογική αυτή προσπάθεια γιατί το όφελος θα είναι τεράστιο. Εκτός από στιγμές μουσικής απόλαυσης και ψυχικής ανάτασης, εκτός από περηφάνια για την νεολαία μας, εκτός από δημιουργία ευτυχισμένων παιδιών, θα παρακολουθήσουμε και ένα άλλου είδους ανάπτυξη  όπως αυξημένη κίνηση στα ωδεία, δημιουργία χώρων συναυλιών και εκδηλώσεων, δημιουργία ευκαιριών για συναυλίες και εκδηλώσεις, ευγενική άμιλλα και συνεργασία με άλλες πόλεις και φορείς.

Δήμος Τρικκαίων – Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

ΣΠΟΤ-Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας