"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Κάλεσμα ΚΚΕ(μ-λ) Τρικάλων για την συγκέντρωση και διαδήλωση στην επέτειο του Πολυτεχνείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η οργάνωση Τρικάλων του ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τον λαό της πόλης να συμμετέχει μαζικά στη συγκέντρωση και διαδήλωση που έχει καλεστεί από σωματεία και οργανώσεις της Αριστεράς, κόντρα στην κυβερνητική απαγόρευση, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

  •    ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!
  •    ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!
  •    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
  •    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ!
  •    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξαν οι απανταχού ιεράρχες, οι …Παμμακεδόνες (που θα έκαναν παρέλαση))και λοιποί γραφικοί που ευαγγελίζονται διάφορα. Σύντροφοι, σας θυμίζω ότι κάνατε τρείς ολάκερες ημέρες να πάρετε τα όπλα εναντίων των Ιταλών το 1940.Μόλις όμως ήρθε το γράμμα του (ας αποφύγω τους ατέλειωτους χαρακτηρισμούς) Νίκου, σπεύσατε με πανηγυρισμούς.(εναντίον του φασισμού γαρ).
    Υ.Γ.Δηλαδή εαν μας πει η ΕΜΥ ότι αύριο θα βρέξει κοτρώνια, εμείς πρέπει να πάμε;

  2. Προς σχολιαστές Jim R. και Trikalinos: Αμερικανοτσολιαδες και Αγγλόφιλοι, Ελβετοψυχοι και Γερμανοδουλοι, Ναζιστακια και Φασιστοειδη με εθνικοπατριωκο καμουφλάζ, ενωθείτε εναντίον των πραγματικών δημοκρατών και πατριωτών, ως γνήσιοι εκφραστές και απόγονοι δοσίλογων , μαυραγοριτων ταγματασφαλιτών που είστε και φαίνεστε.

    • Oποιος δεν έχει επιχειρήματα για την ιδεολογία του, καταλήγει να εξυβρίζει και να κάνει φτηνούς χαρακτηρισμούς, που δεν τιμούν τον ίδιο τελικά…

    • Σύντροφε Ζάκ.
      1ον.Οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι, οι Ελβετοί και οι Γερμανοί, γελούν εδώ και έτη για την χώρα σου, στην οποία ο δικτάτορας Παπαδόπουλος επέβαλε με το ζόρι το ’70 να φτιάξει καμπινέδες, διότι τα βάτα γύρω από τα χωριά των πόλεων,είχαν φτάσει(λόγω της καθημερινής …λίπανσης) στο απροχώρητο.
      2ον.Εάν νομίζεις ότι εσείς είστε οι πραγματικοί Δημοκράτες, τότε έτσι είναι.Το έγραψε και ο …Λουίτζι.
      3ον.(και κυριότερο). Να δεις που στο τέλος(της ημέρας) θα σας πούνε και …ακάκες.Διότι σας ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΟΝΤΡΑ(μεταξύ μας ο Θεοδωρικάκος) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!Που να φτάσει το παντελώς άδειο κεφάλι σας, να προγραμματιστούν πορείες σε όλη την χώρα και να μην εμφανιστεί ΚΑΝΕΝΑΣ για να γίνουν ρεζίλι οι χιλιάδες μπάτσοι.Και ο Σκά(ει). Και κυρίως, ο Κούλης.
      4ον.Μην μας παρουσιαστείς πάλι ως …αριστερός(έναντι ημών), διότι τα συνθήματα του κειμένου, τα ίδια και απαράλλαχτα, τα φάγαμε στη μάπα στα αμφιθέατρα του ’70.Πέθανε και ο σύντροφος Μπίστης ,για να ρωτήσεις.Όχι ο …Νίκος καλέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης