Κάλεσμα της ΚΝΕ προς τους μαθητές Reviewed by Momizat on .  Το Σάββατο 12 του Απρίλη στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Οι ανάγκες, τα όνειρα και οι ελπίδες των μαθητών και των νέων δε χωράνε σ’ αυτ  Το Σάββατο 12 του Απρίλη στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Οι ανάγκες, τα όνειρα και οι ελπίδες των μαθητών και των νέων δε χωράνε σ’ αυτ Rating: 0

Κάλεσμα της ΚΝΕ προς τους μαθητές

Κάλεσμα της ΚΝΕ προς τους μαθητές

 Το Σάββατο 12 του Απρίλη στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

Οι ανάγκες, τα όνειρα και οι ελπίδες των μαθητών και των νέων δε χωράνε σ’ αυτό το σύστημα. Σπάμε τα δεσμά της Ε.Ε., των κυβερνήσεων, του συστήματος που μας κρατάνε εγκλωβισμένους στην ανεργία, στη φτώχεια και την αμορφωσιά!

Έχεις δίκιο να αμφισβητείς όλο το σύστημα όπως λειτουργεί και όπως είναι. Εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, είναι μια χούφτα παράσιτα που έχουν εξασφαλίσει πολυτελή και χλιδάτη ζωή μέχρι και τα δισέγγονά τους από τον ιδρώτα των δικών μας γονιών, από τον ιδρώτα των εργαζομένων. Τα κέρδη τους είναι η φτώχεια μας. Όλοι τους ευαγγελίζονται την ΕΕ, αλλά η Ε.Ε. σημαίνει 26.000.000 άνεργοι, 120.000.000 στα όρια της φτώχειας και δουλειά για ένα ξεροκόμματο. Παιδεία εμπόρευμα και μάθημα σε προκάτ με τρύπια ταβάνια. Πόλεμος, καταστολή, σκλαβιά. Με λίγα λόγια η συμμαχία των εκμεταλλευτών, η Ε.Ε. σημαίνει δεσμά για μας.

Κόντρα σ’ αυτά που μας λένε τα κόμματα του συστήματος, η αλήθεια είναι ότι λύση μέσα στην Ε.Ε. και στο σύστημα των εκμεταλλευτών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Το καινούριο, το ριζοσπαστικό, το πρωτοπόρο που ψάχνεις ΥΠΑΡΧΕΙ! Είναι το ΚΚΕ και η πρότασή του. Διάλεξε τον δρόμο που θα χτίσουμε εμείς οι ίδιοι για το δικαίωμά μας στη μόρφωση, τη δουλειά και τη ζωή. Δυνάμωσε το ΚΚΕ για να δυναμώσει η δική σου φωνή, η θέληση για ζωή, για πραγματική ελευθερία.

Το Σάββατο 12 Απρίλη έλα στο μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου για να συζητήσουμε για όλα αυτά. Έλα να ακούσεις τι έχει να σου προτείνει η ΚΝΕ!

Το νέο site της ΚΝΕ σε σχέση με τα Μαθητικά Φεστιβάλ- http://eu.kne.gr/

Το σποτ της ΚΝΕ για τα Φεστιβάλ – https://www.youtube.com/watch?v=tSZAtBLdNxU

 

Αφήστε το σχόλιο σας