Κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας για συλλαλητήριο Reviewed by Momizat on . ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΝΕΡΟΥ             Η επιδρομή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί, με τις υποσχέσεις επιτυχίας και ανάπτυξης, το λε ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΝΕΡΟΥ             Η επιδρομή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί, με τις υποσχέσεις επιτυχίας και ανάπτυξης, το λε Rating: 0

Κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας για συλλαλητήριο

Κάλεσμα της Λέσχης Εργασίας για συλλαλητήριο

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ –

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΝΕΡΟΥ

            Η επιδρομή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί, με τις υποσχέσεις επιτυχίας και ανάπτυξης, το λεγόμενο «Success Story», να μετατρέπονται σε κατασχετήρια σπιτιών, διακοπές ρεύματος, νερού, μειώσεις μισθών, συντάξεων, ανασφάλεια, θανάτους, αυτοκτονίες.

            Είμαστε σε ακήρυχτο πόλεμο, με Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Ε.Ε.- Ε.Κ.Τ.- Δ.Ν.Τ., σε ρόλο τρομοκράτη, να ζητούν από εμάς τη σιωπή και το χειροκρότημα στη συνέχιση του έργου τους. Της εξοντωτικής πολιτικής τους: στις κατασχέσεις, στις διακοπές ρεύματος του γείτονα, του συναδέλφου, του συγγενή, τη δική μας, που πίσω τους αφήνουν κόσμο να μένει στο κρύο και στο σκοτάδι, να σπέρνει θύματα και νεκρούς. Διακοπές ρεύματος, χωρίς διακρίσεις παρά τη γελοία προσπάθεια των τελευταίων ημερών από μέρος τους να μπαλώσουν τα πράγματα με ψεύτικες κυβερνητικές «ευαισθησίες», που πάλι εμείς θα χρεωθούμε, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

            Έτσι θα το αφήσουμε; Θα μείνουμε άπραγοι, αμίλητοι, φοβισμένοι, συνεχίζοντας να εξαθλιωνόμαστε και να χρεωνόμαστε γι’ αυτό;

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗ:

Προς τον Εργαζόμενο, τον Άνεργο, τον Νέο, τον Επαγγελματία, τον Συνταξιούχο, τον κάθε Πολίτη αυτής της Πόλης.  ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!  ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ!

Μαζί, όλοι με όλους, σε γειτονιές, σωματεία, λέσχες, επιτροπές, παρέες και όπου αλλού, απέναντι σε κάθε προσπάθεια διακοπής ρεύματος όπου και όπως πάει να γίνει. Να σταθούμε απέναντί τους με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΦΟΒΑ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, γιατί έχουμε χρέος να τους αντιμετωπίσουμε, να τους πολεμήσουμε.

Δε φοβόμαστε την παραπληροφόρηση και τις απειλές για ποινικές διώξεις.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΔΟΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ & ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Σ’ ΕΝΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ & ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ «ΤΕΡΑΣ» ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΟΥ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ & ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 7:00 μ.μ.

στο Εργατικό Κέντρο συζητάμε

για την διοργάνωση ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

ενάντια σε  ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ– ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ –

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ & ΝΕΡΟΥ

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή