Κάλεσμα της ΝΟΔΕ στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ Reviewed by Momizat on . Συνεδρίασε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου μέσα σε πολύ καλό κλίμα η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων.Συζητήθηκε η προετοιμασία για την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτ Συνεδρίασε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου μέσα σε πολύ καλό κλίμα η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων.Συζητήθηκε η προετοιμασία για την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτ Rating: 0

Κάλεσμα της ΝΟΔΕ στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Κάλεσμα της ΝΟΔΕ στην ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Συνεδρίασε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου μέσα σε πολύ καλό κλίμα η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων.Συζητήθηκε η προετοιμασία για την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, όπου οι Έλληνες μετά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη θα καταλάβουν  για άλλη μια φορά ότι η ΝΔ έχει ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, που θα βγάλει την χώρα από το τέλμα που έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και θα το εφαρμόσει όποτε γίνουν οι εκλογές.

Προσκλήσεις έχουν λάβει τα στελέχη του κόμματος προκειμένου  να παρακολουθήσουν την ομιλία του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη και ώρα  20:00  στο Εκθεσιακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, προς τιμήν των παραγωγικών τάξεων.

Επίσης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα που θα απασχολήσουν την ΝΟΔΕ το επόμενο διάστημα .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή