Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΑΟΤ στους Τρικαλινούς φιλάθλους Reviewed by Momizat on . Η αγαπημένη μας ομάδα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 δίνει στο Στάδιο Τρικάλων έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 2η Η αγαπημένη μας ομάδα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 δίνει στο Στάδιο Τρικάλων έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 2η Rating: 0

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΑΟΤ στους Τρικαλινούς φιλάθλους

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΑΟΤ στους Τρικαλινούς φιλάθλους

Η αγαπημένη μας ομάδα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 δίνει στο Στάδιο Τρικάλων έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALLLEAGUE.
Παρά το γεγονός ότι κατά την 1η αγωνιστική, με αντίπαλο την Παναχαϊκή, η ομάδα μας δεν επέδειξε το αγωνιστικό πρόσωπο, που όλοι θα περιμέναμε, ενόψει και των αδιαμφισβήτητων αγωνιστικών της δυνατοτήτων, εντούτοις το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν μας πτοεί αλλά αλλά μας δίνει έναν επιπλέον κίνητρο να τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσο.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα καλεί όλους τους τρικαλινούς φιλάθλους να προσέλθουν μαζικά την Κυριακή στο γήπεδο και να ενισχύσουν, μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.
Μεγάλη ομάδα ο Άρης αλλά και ο Α.Ο. Τρίκαλα έχει πολύ μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα και θα το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.
Οι ομάδες είναι ισχυρές όταν έχουν δίπλα τους, και στα εύκολα και στα δύσκολα, «το λαό» τους, και ο φετεινός ΑΟΤ αξίζει την στήριξη όλων μας.
Από την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Τρίκαλα 4 Νοεμβρίου 2017
Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή