"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Κάλεσμα του ΚΚΕ για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος

lafarm

Σχετικά άρθρα

kke-ee

Φίλε & φίλη,
Σου δίνουμε το χέρι, όπως δίνουμε το χέρι σε κάθε εργαζόμενο κι άνεργο, κάθε νέο και νέα, κάθε φτωχό αγρότη κι επαγγελματία, κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας και σε καλούμε να ακούσεις τι λέει το ΚΚΕ, και όχι τι λένε τα διάφορα τμήματα του κατεστημένου ότι λέει το ΚΚΕ.
Νιώθουμε τις έννοιες σου , όπως και κάθε λαϊκής οικογένειας που αγωνιά για το αύριο, για την προοπτική και το μέλλον των παιδιών της. Γνωρίζουμε την αγανάκτηση που ξεχειλίζει, τον πόθο να απαλλαγεί ο λαός από τα μνημόνια , τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, από τις άδικες πολιτικές. Το λέμε καθαρά. Υπάρχει διέξοδος.

KKE

Χρειάζεται να απορριφθεί η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα κόμματα που δεσμεύονται σ’ αυτή και την υπηρετούν με κάποιες- ανούσιες για το λαό- παραλλαγές στη συνταγή διαχείρισης. Υπάρχει διέξοδος με το λαό ενεργοποιημένο και όχι παθητικό και εξαπατημένο θεατή των αντιλαϊκών επιθέσεων. Υπάρχει δύναμη κι ελπίδα. Με Δυνατό ΚΚΕ παντού.
Γι’ αυτό σε καλούμε να δώσεις δυναμικό παρόν στην προεκλογική πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, ανεξάρτητα από το τι ψήφιζες ως τώρα, έστω κι αν δε συμφωνείς σε όλα μαζί του. Γιατί είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που κάθε άνθρωπος τους μόχθου έχει άμεσο συμφέρον να είναι το ΚΚΕ δυνατό παντού. Γιατί δυνατό ΚΚΕ σημαίνει δυνατός ο ίδιος ο λαός.
Είναι κρίσιμη περίοδος και ώρα ευθύνης. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες αυταπάτες. Για να μην ξεγελάσουν και πάλι τον λαό.
Σε καλούμε ν’ ακούσεις τι λέει το ΚΚΕ στην

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΡΙΤΗ 20 ΓΕΝΑΡΗ , 7μμ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής

μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της Κοινοβουλευττικής Ομάδας
& υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης