Κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Τρικάλων για την απεργία του ΠΑΜΕ Reviewed by Momizat on .     Συνάδελφοι οικοδόμοι εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα Ελληνες και ξένοι ΟΛΟΙ Την ΠΕΜΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 10 π.μ. Στη κεντρική πλατεία. Συνεχί     Συνάδελφοι οικοδόμοι εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα Ελληνες και ξένοι ΟΛΟΙ Την ΠΕΜΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 10 π.μ. Στη κεντρική πλατεία. Συνεχί Rating: 0

Κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Τρικάλων για την απεργία του ΠΑΜΕ

Κάλεσμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Τρικάλων για την απεργία του ΠΑΜΕ

 

 

Συνάδελφοι οικοδόμοι εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα Ελληνες και ξένοι ΟΛΟΙ

Την ΠΕΜΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

10 π.μ. Στη κεντρική πλατεία.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας ενάντια στην φτώχεια και την εξαθλίωση, την ανεργία που τσακίζει τη ζωή των οικογενειών μας και τα όνειρα των παιδιών μας.

Ε.Ε.- ΤΡΟΙΚΑ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι μέσω της συγκυβέρνησης συνεχίζουν την επίθεση στα δικαιώματά μας.

Θέλουν να ζούμε με ψίχουλα, χωρίς δουλειά, χωρίς επιδόματα ανεργίας, χωρίς εισόδημα .Θέλουν να αυξήσουν ξανά τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση.

Κάνουν τη ζωή μας κόλαση!!!!!!

Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας να μπλοκάρουμε τους αντεργατικούς συνδυασμούς τους, να ανατρέψουμε τη βάρβαρη πολιτική τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ !

  • Μέτρα για προστασία των ανέργων
  • Άυξηση του επιδόματος ανεργίας στα 600 ευρώ για όσο καιρό είμαστε άνεργοι
  • οικοδομικά έργα που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες ,εργατικές, κατοικίες , σύγχρονα κ’ ασφαλή σχολεία , αντισεισμικά κ’ αντιπλημμυρικά έργα
  • Αναγνώριση των υπέρ αγνώστων ενσήμων για να μειωθεί ο κίνδυνος, χιλιάδες οικοδόμοι να βρεθούν χωρίς σύνταξη
  • Αυξήσεις στα μεροκάματα -υπογραφή Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης κ’ κλαδικής σύμφωνα με τις ανάγκες μας
  • Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών, αντεργατικών νόμων
  • Άμεση επαναφορά των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα προηγούμενα επίπεδα
  • Δημόσια κ’ δωρεάν παιδεία , υγεία -Κάτω οι φόροι και τα χαράτσια

Συνάδελφοι,

έχουμε την δύναμη, μπορούμε να τους σταματήσουμε , να περάσουμε στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

Το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ , την 1η Νοέμβρη , δείχνει το δρόμο .Οι χιλιάδες των εργαζομένων , αυτοαπασχολούμενων , αγροτών ,γυναικών κ’ νεολαίας μέσα από τα 1000 κ’ πάνω σωματεία , εργατικά κέντρα , ομοσπονδίες ,συλλόγους , ήταν μια ισχυρή απάντηση στα αντεργατικά τους σχέδια.

Οι αυξήσεις 22% έως 35% που απέσπασαν με τον αγώνα τους οι οικοδόμοι κ’ οι εργαζόμενοι στα εργοτάξια του Μετρό της Αθήνας αποδεικνύει ότι έχουμε κ’ τα δικά μας όπλα απέναντι στην εργοδοσία. Δείχνει ότι με τον οργανωμένο αγώνα μπορούμε να φρενάρουμε την επίθεση , να ανατρέψουμε το κλίμα της ηττοπάθειας , τη λογική ότι τίποτα δεν γίνεται.

Ο οργανωμένος αγώνας η συσπείρωση στο συνδικάτο η ταξική γραμμή πάλης που προτείνει η ομοσπονδία μας είναι εγγύηση για το ξεπέρασμα των δυσκολιών. Για να μετρήσουμε αποτελέσματα που θα γίνουν ανακούφιση κ’ θα δημιουργούν όρους ευνοϊκούς

για μεγαλύτερες νίκες. Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα.

Τώρα να ακουστεί η δικιά μας φωνή.

Να υπερασπιστούμε το δίκιο μας κ’ τη ζωή των οικογενειών μας Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για την ικανοποίηση των αναγκών μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ 10πμ

στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Συνδικάτο οικοδόμων & συναφών επαγγελμάτων

Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή