Κάλεσμα του Σωματείου Λογιστών για την απεργία Reviewed by Momizat on . ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ  Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Ο λογιστικός  κλάδος ιδιαίτερα  των μισθωτών και των αυτοαπασχολούμενων δοκιμάζει την μεγαλύτερη εντατικο ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ  Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Ο λογιστικός  κλάδος ιδιαίτερα  των μισθωτών και των αυτοαπασχολούμενων δοκιμάζει την μεγαλύτερη εντατικο Rating: 0

Κάλεσμα του Σωματείου Λογιστών για την απεργία

Κάλεσμα του Σωματείου Λογιστών για την απεργία

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ

 Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Ο λογιστικός  κλάδος ιδιαίτερα  των μισθωτών και των αυτοαπασχολούμενων δοκιμάζει την μεγαλύτερη εντατικοποίηση της εργασίας όπου για πολλοστή φορά , οι πολλαπλές αλλαγές και ιδιαίτερα οι προθεσμίες για την διεκπεραίωση αυτών των μεταβολών έχουν μετατρέψει των κλάδο σε άμισθο υπάλληλο του ΥΠ.ΟΙΚ. Προκειμένου να υλοποιήσουν σε σύντομο χρόνο το αντιλαϊκό   έργο  τους καθώς αυτό απαιτούν Βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλέμποροι. Η λαιμαργία τους δε θα σταματήσει ποτέ!

Μας θέλουν σκλάβους, αμίλητους, ανοργάνωτους, πετώντας μας μερικά ψίχουλα!! 

Η ΓΣΕΕ  ουσιαστικά επικύρωσε το  τελευταίο μνημόνιο του Νοεμβρίου του 2012 ,  προσυπέγραψε δηλαδή  τους μισθούς των 510 ευρώ και των 410 ευρώ για τους νέους , δεχόμενη και τον άθλιο διαχωρισμό των νέων σε κάτω και άνω των 25 ετών. Και έχοντας απύθμενο θράσος ,το ονομάζει και ως«Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» Το πολυνομοσχέδιο  που ψηφίσανε περιλαμβάνει την μείωση των εργοδοτικών εισφορών, στην ουσία προετοιμάζει μεγαλύτερη  επίθεση στο ασφαλιστικό, αλλά και στα διάφορα οικογενειακά  επιδόματα.

Όλα δείχνουν πως  ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης!!! Και δεν πρέπει να μας βρούν απροετοίμαστους.

 

Πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε, να οργανωθούμε και να μαζικοποιήσουμε το σωματείο μας!!!

Να πιστέψουμε και να δοκιμάσουμε τη δύναμη μας!!!

Καλούμε τους Συναδέλφους να  συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.00π.μ. στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.

Να σηκώσουμε πιο ψηλά τη σημαία των ταξικών αγώνων.

 

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ & ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ 2014

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 10:00π.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή