Κάλεσμα φοιτητών στα Τρίκαλα για την πορεία της Δευτέρας Reviewed by Momizat on . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φ.Α.Κ-ΑΡ.ΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Απροκάλυπτη βία με την προτροπή και υποκίνηση της κυβέρνησης και των πρυτάνεων. Ματ και ξυλ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φ.Α.Κ-ΑΡ.ΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Απροκάλυπτη βία με την προτροπή και υποκίνηση της κυβέρνησης και των πρυτάνεων. Ματ και ξυλ Rating: 0

Κάλεσμα φοιτητών στα Τρίκαλα για την πορεία της Δευτέρας

Κάλεσμα φοιτητών στα Τρίκαλα για την πορεία της Δευτέρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φ.Α.Κ-ΑΡ.ΕΝ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Απροκάλυπτη βία με την προτροπή και υποκίνηση της κυβέρνησης και των πρυτάνεων. Ματ και ξυλοδαρμοί έξω από την Νομική. Για τρομοκράτες μίλησε σήμερα η κυβέρνηση της ΤΡΟΪΚΑ στην βουλή εννοώντας του φοιτητές.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Το πανεπιστήμιο ανήκει στους φοιτητές και όχι στους μπάτσους. Το παιχνιδάκι που στήνεται από τον Σαμαρά γύρω από την παιδεία για να δημιουργήσει πολιτικές αναταραχές πρέπει να τελειώσει. Και από την άλλη έχουμε και το παραμάγαζο της ΝΔ στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η οποία με την ψεύτικη ηγεμονία της στους φοιτητικούς συλλόγους παρακωλύει και σαμποτάρει γενικές συνελεύσεις και κινητοποιήσεις. Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώνει.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την λυσσαλέα καταστολή της τώρα και στην παιδεία. Στηρίζουμε τους φοιτητές της νομικής.

ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ!


Φ.Α.Κ-ΑΡΕΝ

aren

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή