Κάνε κράτει …. Ζαχαρούλα Reviewed by Momizat on . Πώς κρατιέμαι και δεν γράφω για το πόσο αηδιασμενη αισθάνομαι από τον τρόπο που πολιτεύεται γνωστός γόνος που μας έχει πρήξει ,  δε λέγεται. Έχε χάρη που δεν θέ Πώς κρατιέμαι και δεν γράφω για το πόσο αηδιασμενη αισθάνομαι από τον τρόπο που πολιτεύεται γνωστός γόνος που μας έχει πρήξει ,  δε λέγεται. Έχε χάρη που δεν θέ Rating: 0

Κάνε κράτει …. Ζαχαρούλα

Κάνε κράτει …. Ζαχαρούλα

Πώς κρατιέμαι και δεν γράφω για το πόσο αηδιασμενη αισθάνομαι από τον τρόπο που πολιτεύεται γνωστός γόνος που μας έχει πρήξει ,  δε λέγεται. Έχε χάρη που δεν θέλω να “κλείσω” τη χρονιά μαζί του… Αλλά λίγο έλεος κάπου. Τον ξεπέρασες τον πατέρα σου. Και δεν υπήρχαν περιθώρια! Επιφυλάσσομαι για τη νέα χρονιά…

Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα

Σχόλια (7)

 • Βασίλης Καρράς

  Ερε Μικέλη …τρως γκολ από τα αποδυτήρια!

  Απάντηση
 • Μέσι

  Ο γόνος βάζει γκολ από τα αποδυτήρια και συνεχίζει να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα του αγώνα! Ειναι ο καλύτερος μεσοεπιθετικός που εχει η ΝΔ!

  Απάντηση
 • Ζαχαρούλα, Ζαχαρούλα μου χεις κλέψει την καρδούλα!!!

  Ο μικρός Χατζηγάκης βάζει γκολ απ την άλλη του Αντλαντικού!!! Που να ειναι και καθε μερα στα Τρικαλα! Θα τους παιξει ολους μονότερμα!!! Οι σπουδές του, η ξεχωριστή του επαγγελματική εμπειρία, οι ιδέες του, η εμφάνισή του, η οικογένειά του, είναι όλα αξιοζήλευτα στοιχεία!!! Τα κόμπλεξ σας αλλού..και χωρίς φθόνο παρακαλώ!!! Να ταν η ζηλεια ψώρα..θα γέμιζε όλη η χώρα!

  Απάντηση
 • Βασίλης Καρράς

  Ήδη το γραφείο τύπου του Μικέλη πήρε φωτιά 🔥 .
  Από Καζαμία τα ξεσηκώνουν τα στιχάκια;

  Απάντηση
 • Άννα Βίσση

  Απ το Καζαμία δε ξερω αν ειναι..αλλά απ τον Καρβέλα μπορεί!

  Απάντηση
 • Γελοιότητες

  Ασχολείσθε με γελοιότητες και με το τίποτα, γιατί σας λείπει νούς και γνώση.

  Απάντηση
 • Γιάννα Παπαγεωργίου

  Τελικά η αυλή του Μέσι από τα Lidl κάνει όλη τη ζημιά στην εικόνα του γόνου. Αυτοί θα χάσουν από μέσα. Δεν χρειάζονται άλλη βοήθεια. Επικοινωνιακό μεσαίωνα έχουν.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή