Κάποιοι στα Τρίκαλα ζουν σε άλλη διάσταση Reviewed by Momizat on . Tην ώρα που δύο σημαντικά για την ανάπτυξη του νομού έργα(φράγμα Μεσοχώρας και βόρειο τμήμα του Ε-65), βρίσκονται στη κρισιμότερη φάση τους και ίσως υπό αίρεση, Tην ώρα που δύο σημαντικά για την ανάπτυξη του νομού έργα(φράγμα Μεσοχώρας και βόρειο τμήμα του Ε-65), βρίσκονται στη κρισιμότερη φάση τους και ίσως υπό αίρεση, Rating: 0

Κάποιοι στα Τρίκαλα ζουν σε άλλη διάσταση

Κάποιοι στα Τρίκαλα ζουν σε άλλη διάσταση

Tην ώρα που δύο σημαντικά για την ανάπτυξη του νομού έργα(φράγμα Μεσοχώρας και βόρειο τμήμα του Ε-65), βρίσκονται στη κρισιμότερη φάση τους και ίσως υπό αίρεση, ενώ η περιοχή μας παρουσιάζει ταυτόχρονα σημαντικές ελλείψεις σε βασικές υποδομές (ΒΙ.ΠΕ, αμέλεια πιστοποίησης των Τρικαλινών προιόντων ΠΟΠ κλπ) και  συγχρόνως ολόκληρος ο κτηνοτροφικός κλάδος της περιοχής καταρρέει από τα καρτέλ του γάλακτος. 

Η νεοϊδρυθείσα Λέσχη Προβληματισμού, ασχολείται με τα φλέγοντα ζητήματα για τους νεόπτωχους και άνεργους Τρικαλινούς, όπως το φαινόμενο της παχυσαρκίας και οι γεωπολιτικές ισορροπίες στην Ανατ.Μεσόγειο.

Κι όλα αυτά, την ώρα που οι τοπικοί άρχοντες και οι φορείς της πόλης, ασχολούνται αποκλειστικά με την ακατάσχετη προβολή του “τίποτα” , αδιαφορώντας για την ουσία και την προκοπή του τόπου.

Εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενίζουν..

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή